SINGEL IGJEN: - Vi har ikke sagt et ord til hverandre etterpå, jeg har gitt beskjed om at jeg vil være i fred, sier Maybritt Dale, som er singel igjen etter bruddet med 18 år yngre Lars. 
 Foto: Se og Hør
SINGEL IGJEN: - Vi har ikke sagt et ord til hverandre etterpå, jeg har gitt beskjed om at jeg vil være i fred, sier Maybritt Dale, som er singel igjen etter bruddet med 18 år yngre Lars. Foto: Se og Hør Vis mer

Dumpet kjæresten etter premierefesten

«Den siste viking»-deltageren er ikke lenger sammen med sin 18 år yngre flamme.

SEOGHØR.NO: Maybritt Dale (49) har fått mye oppmerksomhet gjennom sin deltagelse i «Den siste viking» på TVNorge, der hun blant annet har gått hardt ut og beskyldte en av de andre, Mari Kogstad (24), for å jukse.

Selv har Maybritt vært gift og skilt tre ganger. Da «Den siste viking»-deltagerne møtte pressen for første gang i februar, hadde den blide kvinnen med seg sin kjæreste gjennom to år, Lars (31), på festen. De to så den gang ut til å være svært forelsket.

Kun dager etterpå ble det slutt mellom dem, kan Se og Hør nå avsløre.

- Det var jeg som gjorde det slutt.  Vi har ikke sagt et ord til hverandre etterpå, jeg har gitt beskjed om at jeg vil være i fred, sier Maybritt til Se og Hør.

Nå ser 49-åringen fram til litt «alenetid».

- Jeg er veldig flørtete og glad i menn. Men jeg har ingen planer om en ny kjæreste med det første, nå skal jeg være fri og frank og bare pleie venninnene mine, forteller hun.

«Den siste viking» ser du på TVNorge mandager og onsdager klokka 20.30.

LES OGSÅ: Badet splitter naken i beste sendetid