Dumpet kjæresten etter én uke!

Da Elizabeth Hurley oppdaget tekstmeldingene ble det hennes andre offentlige brudd denne måneden.

BRUDD 2: Elizabeth Hurley og Shane Warne skal ha gjort det slutt bare én uke etter at forholdet deres ble kjent, etter at Shane flørtet med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures
BRUDD 2: Elizabeth Hurley og Shane Warne skal ha gjort det slutt bare én uke etter at forholdet deres ble kjent, etter at Shane flørtet med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Desember har vært den store brudd-måneden for utenlandske kjendiser, og det har knapt gått en dag uten at det har vært et nytt kjendisbrudd å skrive om.

Lo Bosworth, Kim Kardashian, Michael C. Hall, Anna Friel og Courteney Cox er bare noen av kjendisene som har fått singellivet i julegave, men ingen av dem når opp mot Elizabeth Hurley.

Hun har nemlig klart å komme på trykk i verdenspressen med to brudd denne måneden.

Bare én uke etter at forholdet hennes til Shane Warne (41) ble kjent, skal hun nå ha dumpet den australske cricket-spilleren. Ifølge FemaleFirst skal bruddet komme etter at hun oppdaget at han sendte tekstmeldinger til en annen kvinne.

Shane skal ha begynt å sende tekstmeldinger til den gifte forteningskvinnen Adele Angeleri etter at han møtte hennes i Melbourne, fordi han håpet å kunne bruke en jakke fra hennes butikk i en reklame.

- De utvekslet nummer og deretter fortsatte Shane å komme tilbake til Adeles butikk. Han flørtet med henne og sendte henne meldinger daglig, sier en kilde til Sunday Mirror.

Han skal også ha sagt at han ønsket å finne ut hvor myke leppene hennes er, og at hun gjerne ville at «hun skulle ri ham».

Tekstmeldingene ble kjent under en krangel mellom Adele og hennes ektemann Denis, som deretter kontaktet Shane for å høre om de to hadde gjort mer enn å flørte. Og Denis bekrefter historien overfor Sunday Mirror.

Før var Hurley gift med den indiske forretningsmannen, Arun Nayar. Men hun ble tvunget til å bekrefte at de to har flyttet fra hverandre etter at News of the World viste fram kyssebilder av henne med Warne.

«Dette har ikke vært en god dag. For ordens skyld vil jeg si at min ektemann Arun og jeg har vært separert i flere måneder. Vår familie og våre nærmeste venner vet dette», skrev Hurley på sin Twitter-side etter at bildene ble trykket. Samtidig bekreftet Warne at han hadde brutt med sin kone.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slutt med kjæresten rett før jul