SINGEL: Få dager etter at han festet med supermodellen Naomi Campbell i New York, kommer nå nyheten om at Idris Elba har flyttet fra kjæresten og sønnen i London.  Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Få dager etter at han festet med supermodellen Naomi Campbell i New York, kommer nå nyheten om at Idris Elba har flyttet fra kjæresten og sønnen i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dumpet kjæresten etter fest med supermodell

Den britiske skuespilleren Idris Elba flyttet fra samboeren og sin unge sønn etter en sen kveld med Naomi Campbell.

Publisert

SEOGHØR.NO: Idris Elba (43) har den siste tiden fortalt hvor lykkelig han er, etter at han og kjæresten Naiyana Garth (28) i april i fjor ble foreldre til lille Winston. Nå ser det derimot ut til at lykken er brutt. Flere britiske aviser meldte tirsdag at Elba har flyttet ut fra hjemmet han deler med Naiyana i London.

Bruddet kommer få dager etter at «Luther»-stjernen festet sammen med supermodellen Naomi Campbell (45) i New York.

- Det ble nylig slutt og hun er ikke klar for å snakke om det. De har holdt det hemmelig og er overrasket over at det ble offentlig allerede, sier en kilde nær Garth til The Sun.

På toppen av karrieren

Win win.

Et bilde publisert av 7dub (@7dub)

Paret ble sammen sommeren 2013 og kort tid senere ble Naiyana gravid. Elba har datteren Isan (13) fra et tidligere forhold.

Bruddet skjer samtidig som Elba er på et høydepunkt i karrieren sin. Etter å ha fått mye ros for sin innsats i den britiske krimserien «Luther», som får tiden går på NRK, har han blitt en ettertraktet filmskuespiller.

43-åringen spiller blant annet i de populære filmene «Beasts of no nation», «Pacific Rim» og «Thor». Søndag vant han prisen for beste skuespiller under British Film Awards for sin innsats i «Beasts of no nation».

- Det er veldig trist at dette skjer mens Idris er på topp i karrieren sin. De får ikke feiret det sammen, fortsetter kilden.

FILMET I GHANA: Idris Elba spiller en militær opprørsleder i Netflix-filmen «Beasts of No Nation».  Foto: Ap
FILMET I GHANA: Idris Elba spiller en militær opprørsleder i Netflix-filmen «Beasts of No Nation». Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Idris Elba: - Jeg var nær ved å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer