Dumpet kjæresten etter 10 år

Mel C hintet om bruddet for flere uker siden.

<strong>PÅ EGNE BEN:</strong> Artist og Spice Girls-medlem Melanie Chisholm er blitt singel etter ti år sammen med Thomas Starr. Her ankommer hun en gallakonsert for Storbritannias OL- og Paralympics-lag i Royal Albert Hall i London i mai. Foto: All Over Press
PÅ EGNE BEN: Artist og Spice Girls-medlem Melanie Chisholm er blitt singel etter ti år sammen med Thomas Starr. Her ankommer hun en gallakonsert for Storbritannias OL- og Paralympics-lag i Royal Albert Hall i London i mai. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Melanie Chisholm (38), best kjent som Mel C fra Spice Girls, er blitt singel. Det bekrefter talspersonen hennes overfor The Sun.   

38-åringen hadde vært sammen med eiendomsutvikler Thomas Starr (45) i hele ti år. Paret møttes på ferie i Barbados i 2002, og i 2009 fødte Chisholm datteren Scarlet (3). Den lille familien har bodd sammen i en leilighet i Nord-London, skriver Daily Mail.

Ifølge The Sun skal «Sporty Spice» ha snakket om parets planer om å få flere barn så sent som i mai. Men for få uker siden kan hun ha hintet om bruddet i et intervju med Good Housekeeping:

- Jeg vil at hjemmet mitt skal drives med militær presisjon, men dessverre er det noen andre som også bor der - en mann! uttalte hun til magasinet ifølge Daily Mail.

Chisholm fulgte opp det skarpe, men humoristiske utsagnet ved å understreke at hun og Starr «trolig er en god kombinasjon» på grunn av hans spontanitet og hennes organisering.

Men 38-åringen, som er aktuell med Spice Girls-musikalen «Viva Forever!», snakket også kryptisk om et nytt kapittel i livet sitt:

- I år har en ny dør åpnet seg for meg, og jeg er spent på å se hva som vil skje videre. Det føles som at sirkelen er sluttet i livet mitt nå, og at jeg er tilbake ved min opprinnelige lidenskap - det å opptre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slottet evakuert etter brannalarm   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer