Dumpet Kim fordi hun løy om sex-videoen

Få vet kanskje at Mariah Careys ektemann og Kim Kardashian har vært kjærester.

KJÆRESTER: Kim Kardashian og Kanye West ble sammen i mars i år, men var venner i lang tid før de innledet et forhold. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Kim Kardashian og Kanye West ble sammen i mars i år, men var venner i lang tid før de innledet et forhold. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashians (32) kjærlighetsliv har vært godt dokumentert de siste årene.

Karrieren hennes skjøt virkelig fart da sex-videoen med eks-kjæresten Ray J (31) ble lekket på internett. Siden hadde hun et rekordkort ekteskap med basketballstjernen Kris Humphries (27) før hun forelsket seg i kompisen Kanye West (35).

Men det mange kanskje ikke vet er at Kim en periode var sammen med «America's Got Talent»-stjernen Nick Cannon (32) - som i dag er gift med popstjernen Mariah Carey (42).

Forholdet deres tok slutt nettopp på grunn av Kims tidligere innspilte sex-video.

- Problemet mitt var av vi snakket om denne videoen... og hun sa at det ikke fantes noen. Hvis hun hadde vært ærlig med meg er det mulig jeg hadde fortsatt forholdet fordi dette skjedde før min tid, og fordi hun er en flott jente.

- Hun er faktisk en av de hyggeligste personene du noen gang vil møte, men det hjelper ikke når hun løy til meg, avslørte Nick til talkshow-verten Howard Stern tirsdag.

Cannon, som i dag er stolt tobarnsfar, var sammen med Kardashian fra september 2006 til januar 2007.

Han sa videre at han synes eksen er en dyktig forretningskvinne, og at han tviler på at hun var helt uskyldig når det kommer til hvordan sex-videoen ble lekket i media.

- Jeg tror fremdeles hun hadde en finger med i spillet.
LES OGSÅ: Må vente med å skille seg