IKKE SAMMEN LENGER: Simon Cowell og Terri Seymour bryter forholdet, etter seks år som kjærester. Foto: All Over Press
IKKE SAMMEN LENGER: Simon Cowell og Terri Seymour bryter forholdet, etter seks år som kjærester. Foto: All Over PressVis mer

Dumpet idol-dommer over telefon

Simon Cowell ville ikke starte familie ennå. Dermed er han igjen en singel mann.

SEHER.NO: Forholdet mellom den amerikanske idol-dommeren Simon Cowell (48) og kjæresten Terri Seymour (34) er over - etter seks år. Og den triste beskjeden ble gitt over telefon, skriver People.com.

- Terri ringte Simon og avsluttet det hele i september, for akkurat seks uker siden. De kommer derimot fortsatt til å være nære venner, sier TV-profilens talsperson, Max Clifford, til nettstedet.

Paret begynte å date etter at Terri intervjuet Simon for et TV-show. Forholdet varte altså i seks år, men sprakk da Seymour ville starte familie med "American Idol"-dommeren.

- Tidligere har Terri sagt at hun vil ha barn, men akkurat det er ikke Simons greie. Ingen andre er innblandet i bruddet, spesielt ikke fra Simons side. Han har veldig høye tanker om henne, og det kommer ikke til å endre seg. Men han forstår avgjørelsen om å avslutte forholdet, sier Clifford.

Cowell er en omstridt mann, både for sine krasse uttalelser mot Idol-deltagere, men også for andre ting. Tidligere har han blant annet uttalt at han har brukt botox.

- Ja, jeg har brukt botox, men jeg er ikke besatt av det. Hver eneste mann jeg kjenner i denne byen har gjort det nå. For å være helt ærlig kan jeg ikke tenke meg én eneste person som ikke har brukt botox, sa han i fjor.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Vil hjelpe barn etter sin død