Dumpet forloveden uten forvarsel

- Jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å bli gift, sier TV-stjernen.

SLUTT PÅ IDYLLEN: Alt så ut til å være bra mellom Simon Cowell og hans forlovede Mezhgan Hussainy da de tidligere denne måneden ferierte sammen på en yacht i det karibiske hav. Men nå bekrefter “American Idol»-dommeren at forlovelsen er over Foto: All Over Press
SLUTT PÅ IDYLLEN: Alt så ut til å være bra mellom Simon Cowell og hans forlovede Mezhgan Hussainy da de tidligere denne måneden ferierte sammen på en yacht i det karibiske hav. Men nå bekrefter “American Idol»-dommeren at forlovelsen er over Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den mye omtalte «American Idol»-dommeren Simon Cowell (52) har flere ganger fått TV-seerne i mot seg på grunn av sine til tider nådeløse tilbakemeldinger til deltakerne.

Nå opplever TV-stjernen også turbulens i privatlivet, etter at han overraskende har brutt sin 11 måneder lange forlovelse med kjæresten Mezhgan Hussainy.

Tidligere denne måneden virket alt bra mellom de to, da de ferierte sammen på en yacht i Karibien, derfor kommer bruddet som en overraskelse på mange.

Cowell selv bekrefter avlysningen til avisen, og hevder han ikke er sikker på om han noen gang kommer til å gå til alters.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å gifte meg, men jeg er lykkelig, sier han.

Da nyheten om parets forlovelse ble kjent i 2010, hevdet Cowell i et tv-intervju med programlederen Piers Morgan at han trodde Mezhgan var den eneste for ham.

Nå har han endret mening.

- Jeg er vanligvis flink til ikke å snakke om mitt privatliv, men ble revet med av øyeblikket, sier han til Sunday Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «X Factor»-deltager døde av kreft

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer