Dumpet forloveden på bryllupsdagen

TV-stjernen Jessie Wallace reagerte spontant da hun tok kjæresten på fersken...

KNUST: Skuespilleren Jessie Wallace gledet seg til å gifte seg i mandag, men dagen endte isteden i tårer, da hun oppdaget at forloveden hadde sendt et toppløsbilde av henne til sin eks-kjæreste. Foto: All Over Press
KNUST: Skuespilleren Jessie Wallace gledet seg til å gifte seg i mandag, men dagen endte isteden i tårer, da hun oppdaget at forloveden hadde sendt et toppløsbilde av henne til sin eks-kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den britiske TV-stjernen Jessie Wallace - best kjent for sin rolle som Kat Moon i såpeserien «Eastenders» - har i lang tid gledet seg til å gifte seg med sin kjæresten Vincent Morse (50).

Men selve bryllupsdagen mandag endte i tårer, da Jessie ifølge The Sun sjokkerte venner og kjente med å avlyse vielsen i siste liten.

Sendte toppløsbilde til eksen
Skuespilleren skal nemlig ha blitt rasende da hennes forlovede innrømmet å ha sendt ett toppløs-bilde av henne i sexy positur, til sin tidligere kjæreste.

- Jeg kan aldri tilgi deg, skal en rasende Jessie ifølge avisas kilder ha skreket til Vincent, før hun sperret seg gråtende inne på sitt hotellrom.

Kort tid etter skal hun ha gitt Vincent beskjed om å flytte ut av parets hjem i Surrey, og å bytte navnet på det som skulle være hans bryllupsreisebillett til Jessies datter Tallulah Lilac.

Flyktet til Hellas
I dag skal Jessie og datteren ha reiset sammen til Hellas, for å komme bort fra dramaet, som kan matche en hvilken som helst «Eastenders»-episode.

Mange av de innbudte 350 gjestene skal ikke ha fått vite om avlysningen før de stod utenfor kirken.

Ifølge venner av den vrakete brudgommen, skal han være knust etter det plutselige bruddet.

- Han føler seg som en idiot og ønsker at han kunne skru tiden tilbake, sier en kilde til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Går hver til sitt etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer