SAMMEN IGJEN?: Ifølge kilder er Kate og Jamie i ferd med å finne tilbake til hverandre. Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN?: Ifølge kilder er Kate og Jamie i ferd med å finne tilbake til hverandre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dumpet fordi hun ville ha barn

Gjorde det slutt for tredje gang....

SEHER.NO: Det er kun dager siden det ble kjent at supermodell Kate Moss (34) og hennes rockerkjæreste Jamie Hince (39) hadde gjort det slutt for tredje gang.

Ifølge britiske medier var årsaken til bruddet at Kate ønsket å få barn med Hince, som hun også ønsket å gifte seg med.

Men kjæresten skal ha sagt at han ikke var klar for barn.

Venner at paret skal ha vært bekymret for at dette betydde kroken på døren for forholdet, og forsøkte å støtte den knuste supermodellen.

Men på turnè med bandet sitt, The Kills, skal Jamie ha ombestemt seg, og sagt at han var villig til å ordne forholdet og kanskje vurdere en familieforøkelse, skriver The Sun.

- Jamie er lei seg fordi Kate blir beskyldt for å være et festmonster, som har ødelagt forholdet deres med sin ville livsstil. Realiteten er langt derifra. De gjorde det faktisk slutt fordi hun ønsket å få barn. Det er et problem som har ligget i bakgrunnen en stund, sier en venn av paret, og legger til:

- Jamie sa at han ikke ønsket å forplikte seg til noe sånt når bandet hans gjør det så bra og han kommer til å være mye borte på turnè. Men hun argumenterte at det kunne bli sånn i mange år og at hun ikke ville vente så lenge med å få et til barn. Nå savner Jamie henne og har slitt med tanken om å være skilt fra henne for alltid.

Paret har vært sammen i et år nå, og ifølge kilder skal de diskutere forholdet når Jamie og The Kills kommer tilbake fra deres USA-turnè om to uker.

- Når han kommer tilbake er han klar for å revurdere babygreiene for å redde forholdet. Han er sikker på at de kan ordne ting, sier kilden.

Kate fikk datteren Lila Grace for seks år siden med ekskjæresten Jefferson Hack, og skal nå være ivirg etter å gi datteren en bror eller søster.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Kjemper for kjærligheten