Dumpet før de rakk å bli fotografert sammen

Jennifer Lawrence skal ha blitt lut lei av Chris Martins oppførsel allerede etter tre måneder.

BRUDD: Jennifer Lawrence skal ha blitt lei av at Chris Martin ofte tilbragte tid med ekskona, Gwyneth Paltrow. Flere medier skriver nå at forholdet mellom skuespilleren og sangeren er over. Foto: All Over Press
BRUDD: Jennifer Lawrence skal ha blitt lei av at Chris Martin ofte tilbragte tid med ekskona, Gwyneth Paltrow. Flere medier skriver nå at forholdet mellom skuespilleren og sangeren er over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har blitt skrevet mye om forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin (37) og den Oscar-vinnende skuespilleren Jennifer Lawrence (24).

PÅ RESTAURANT MED EKSEN: Martin skal ha vært på restaurant med eksen, Gwyneth Paltrow, like før bruddet med Lawrence. Dette bildet er tatt mens paret fortsatt var gift, ett av få bilder av Gwyneth og Chris sammen. Foto: All Over Press
PÅ RESTAURANT MED EKSEN: Martin skal ha vært på restaurant med eksen, Gwyneth Paltrow, like før bruddet med Lawrence. Dette bildet er tatt mens paret fortsatt var gift, ett av få bilder av Gwyneth og Chris sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Martin og Lawrence begynte å date hverandre etter at forholdet mellom sangstjernen og kona Gwyneth Paltrow (42) tok slutt.

Det skal raskt ha blitt seriøst, og Jennifers mor reiste til Los Angeles for å møte Chris. Britiske The Sun skrev at de hadde planer om å tilbringe julen sammen.

Nå melder imidlertid Daily Mail at forholdet har tatt slutt.Bruddet kommer kun dager etter at Chris var på restaurant med ekskona Gwyneth, og avisen skriver at hun skal ha strøket ham i ansiktet under måltidet.

- Jennifer ble lut lei av å se Chris spille lykkelige familiemann med Gwyneth. Hun irriterte seg også over at han prøvde å skjule henne, sier en kilde til nettstedet.

Da Chris og Jennifer datet, gjorde de nemlig alt for å unngå å bli fotografert sammen. Slik var også Chris da han var gift med Gwyneth.

LES OGSÅ: - De vil tilbringe julen sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer