Dumpet etter TV-tabbe

Da kjæresten slang med leppa mot den indiske Bollywood-stjernen Shilpa Shetty, fikk fotballstjernen Teddy Sheringham nok.

DUMPET: Danielle Lloyd har blitt dumpet av sin 17 år eldre kjæreste, fotballspilleren Teddy Sheringham, etter hennes oppførsel i "Celebrity Big Brother". Foto: All Over Press
DUMPET: Danielle Lloyd har blitt dumpet av sin 17 år eldre kjæreste, fotballspilleren Teddy Sheringham, etter hennes oppførsel i "Celebrity Big Brother". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hardt vær!

Glamour-modell Danielle Lloyd (23) sitter innestengt i kjendis Big Brother-huset i England, uvitende om at kjæresten og den tidligere Manchester United-stjernen Teddy Sheringham (40) har dumpet henne og kastet henne ut som direkte resultat av hennes oppførsel i huset, i følge News of the World.

Flere av deltagerne, deriblant Danielle, har gått hardt ut mot Bollywood-stjernen Shilpa Shetty (31).


BROKET FORSAMLING: Se den elleville deltakerlisten i "Celebrity Big Brother"!


De har nektet å spise maten skuespilleren har laget til dem og kommet med rasistiske uttalelser. Danielle har blant annet kalt henne en hund og sagt at Shilpa burde ønske hun var hvit.

LES HER: - Mente ikke noe vondt

-Uansett hvor mange ganger hun kommer til å si at hun ikke er en rasist, kommer ingen noensinne til å tro henne. Teddy er i en veldig vanskelig situasjon ettersom han spiller på West Ham hvor en tredjedel av laget er svarte, sier en kilde til avisa.

På Danielle's hjemmeside har en skamfull familie postet denne beskjeden:

-Danielle's representanter og familie ber om unnskyldning for fornærmelsen hennes oppførsel i Celebrity Big Brother har forårsakt. Danielle vil bli svært opprørt over å oppdage at hennes kommentarer og oppførsel har skapt slik oppstyr".

LES OGSÅ: Beklager rasistuttalelser


Det spørs om dette er nok til å gjøre Sheringham villig til å gi kjæresten en ny sjanse....

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer