VIL VÆRE SINGEL: Espen valgte å reise hjem fra "Mamma søker kjæreste" mandag. Foto: TV3
VIL VÆRE SINGEL: Espen valgte å reise hjem fra "Mamma søker kjæreste" mandag. Foto: TV3Vis mer

Dumpet etter shoppingrunde

- Det ble for mye sutring, sier Lenas beiler Espen etter shoppingrunden.

SEHER.NO: I mandagens episode av "Mamma søker kjæreste" valgte Lenas beiler, Espen, å trekke seg fra programmet. Det var shoppingen fra forrige episode som gjorde utslaget for valget.

Forrige uke tok nemlig Lena (26) med seg guttene til Bohus for å handle møbler noe som ble en prøvelse for flere av dem. Mens Lena ikke klarte å finne det hun var ute etter var det tydelig at guttene ikke trivdes i shoppingrollen.

- Lena kunne plukke akkurat hvilke møbler hun ville fra Bohus som skulle sponse henne, men slet likevel med å finne noe. Stemningen var ikke helt på topp for å si det sånn, og det ble litt vel mye sutring for min del. Jeg hadde vært usikker en stund, så dette var liksom dråpen, forteller Espen til Seher.no.

I programmet ber Espen om å få snakke med Lena på tomannshånd, og forteller henne at han trives ekstremt godt som singel, at Bohus episoden ble for mye for han og at han ønsker å reise hjem.

- Jeg innså plutselig at jeg undervurderte singeltilværelsen. Jeg har det faktisk helt topp, så nå skal jeg kose meg alene en periode inntil jeg møter den rette, sier han videre.

Lena synes han var tøff som turte å si i fra, men ble ikke lei seg over valget.

- Det var egentlig helt greit. Jeg visste at det ikke kom til å bli noe mer mellom oss uansett.

- Espen er en skikkelig humørspreder, men vi var i utgangspunktet veldig forskjellige og hadde blant annet et ganske ulikt syn på hvordan et forhold burde være, forteller hun til Seher.no.

Espen og Lena har kontakt i dag og begge understreker at de ikke er noe vondt dem i mellom.

- Det var kjempe morsomt å være med på programmet, og jeg angrer overhodet ikke på deltagelsen. Men det var viktig for meg å være ærlig både mot meg selv og henne. Derfor var det riktig å dra.

Det er kanskje gjennom en shoppingtur at man lærer sin potensielle partner virkelig å kjenne?

"Mamma søker kjæreste" går mandager på TV 3.

LES OGSÅ: Dramatikk i kulissene