- Dumpet etter sex-skryt

Skrøt av at hun fikk Kate Moss til sengs.

DEPRESSIV: Courtney Love skal være langt nede etter at forholdet til Andre Balasz tok slutt. Foto: All Over Press
DEPRESSIV: Courtney Love skal være langt nede etter at forholdet til Andre Balasz tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke skrøt skandalerockeren Courtney Love (45) av at hun på 1990-tallet hadde sex med modellen Kate Moss. Nå skal det ha fått konsekvenser.

Det er britiske The Sun som skriver at Love nå har blitt dumpet av hennes millionær-kjæreste, og mye av grunnen ligger i Courtneys skryt.

Hotell-eieren Andre Balazs (53) har sagt til 45-åringen at han ikke ønsker å fortsette forholdet.

- Andre likte Courtney veldig godt, men syntes noe av oppførselen hennes var pinlig. Etter en rekke utbrudd forrige uke, blant annet en der hun hevdet hun hadde hoppet til sengs med Kate, sa han at det nå var over, forteller en venn av rockeren til avisen.

Nå bekymrer vennene seg for Loves mentale helse.

- Jeg har blitt dumpet. Jeg føler meg så depressiv, skal Courtney selv ha uttalt.

Sangstjernens påståtte natt med Kate Moss var ikke den eneste gangen Courtney har skrytt av sitt seksuelle liv nylig. I et intervju med New York Post fortalte hun at hun er god i senga. Og forklaringen var enkel.

- Det er fordi jeg aldri var noe pen. Pene jenter bare lyver om sånt. Oss jenter som vokste opp under litt vanskeligere kår, måtte prøve mye hardere. Det er derfor pene jenter aldri truer meg. Det er sånn: «Jasså, du ypper med meg? Bare prøv deg, kjør på», sa hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er god i senga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer