Dumpet etter alvorsprat med «Jakten»-bonde

- Det er som å bli dumpet uten å være obs på det, mener TV-frier Mats Erik Asphaug.

SENDT HJEM: - Bente var veldig flink til ikke å favorisere noen og det skal hun ha stor «kred» for. Det hadde jo vært fint om hun også kunne gitt uttrykk for sine følelser, men jeg skjønner jo at hun ikke gjorde det, sier Mats Erik Asphaug, som her Foto: TV 2
SENDT HJEM: - Bente var veldig flink til ikke å favorisere noen og det skal hun ha stor «kred» for. Det hadde jo vært fint om hun også kunne gitt uttrykk for sine følelser, men jeg skjønner jo at hun ikke gjorde det, sier Mats Erik Asphaug, som her Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag var det klart for nok et valg i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», der hver av de fire bøndene skulle ta med seg tre av totalt fire friere videre i programmet. Bente Fremo (26) valgte til slutt å sende hjem Mats Erik Asphaug, og det etter at han litt tidligere hadde tatt initiativ til en liten alvorsprat med henne.

I praten med «Jakten»-bonden ga Mats Erik uttrykk for at hadde fått følelser for Bente, og at han var et sted mellom betatt og forelsket.

Deretter var altså «Jakten» over for hans del.

- Det å bli sendt hjem opplevde jeg med litt blandede følelser. Det var bittert å måtte dra, jeg ville gjerne bli bedre kjent med Bente for å se om det kunne oppstått flere følelser. På den annen side var det bedre å reise hjem nå, enn å bli sendt hjem nest sist, sier Asphaug til Seher.no.
 
I praten mellom de to ga Bente minimalt med uttrykk for hva hun selv følte.

- Jeg synes praten gikk greit, jeg. Bente var veldig flink til ikke å favorisere noen og det skal hun ha stor «kred» for. Det hadde jo vært fint om hun også kunne gitt uttrykk for sine følelser, men jeg skjønner jo at hun ikke gjorde det. Det kunne jo skapt splid blant oss gutta.

- Tror du at samtalen du hadde med henne var en utløsende faktor til at du ble sendt hjem?
 
- Nei, det tror jeg ikke. Jeg ville bare være ærlig, og det tror jeg hun satte pris på. Jeg tror heller at hun sendte meg hjem fordi hun hadde bedre kjemi med andre.

Mats Erik, som til Seher.no avslører at han etter «Jakten på kjærligheten» har begynt å date en jente, innrømmer at det å bli dumpet i TV 2-programmet på ett vis kan sammenlignes med det å bli dumpet av en kjæreste.

- Den sammenligningen er ikke så dum, nei. Det er som å bli dumpet uten å være obs på det. Man prøver å forberede seg på at det kan skje, men så plutselig smeller det. Det spørs hvordan man velger å se det, men det er litt sånn, ja, mener han.
 
Bente Fremo på sin side, synes valget denne mandagen var av det enkle slaget.

- Det var veldig enkelt, fordi Mats Erik var den jeg hadde minst kjemi med. Han er en kjempefin fyr som jeg skulle ønske at jeg hadde følelser for, men så har det seg slik at følelsene styrer seg selv, sier hun til Seher.no.

Ifølge Bente hadde «alvorspraten» mellom de to ingenting å si i valget hun tok.

- Jeg hadde bestemt meg før den praten. Og det var en ekkel situasjon ettersom jeg visste at jeg kom til å sende ham hjem, forteller Bente Fremo til Seher.no.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» valgte Linda Bjørnes å sende hjem Gisle André Berdal, mens Roar Husetuft sendte hjem Siw Tanita Nygård. Camilla Bakken måtte reise hjem fra Svein Bøylestad-leiren.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter TV 2 sin egen regel  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer