DUMPET EKTEMANNEN?: Kilder hevder at Freida Pinto egentlig var gift inntil for en måned siden, men dumpet ektemannen fordi hun ble kjent... Foto: All Over Press
DUMPET EKTEMANNEN?: Kilder hevder at Freida Pinto egentlig var gift inntil for en måned siden, men dumpet ektemannen fordi hun ble kjent... Foto: All Over PressVis mer

Dumpet ektemannen etter filmsuksess?

Filmskjønnheten Freida Pinto var hemmelig gift...

SEHER.NO: Indiske Freida Pinto (24) har blitt superstjerne gjennom suksessen med Oscar-nominerte "Slumdog Millionaire".

Filmen var Pintos første skuespillerjobb noensinne, men etter det enorme gjennombruddet har den vakre 24-åringen fått flust av jobbtilbud.

Nå viser det seg imidlertid at skuespillerinnen har en "ukjent historie" hun har ønsket å holde hemmelig for den gryende fanskaren.

Ifølge Daily Mail skal nemlig Pinto ha dumpet sin ektemann etter at "Slumdog Millionaire" ble en hit.

Skuespillerinnen, som tidligere jobbet som modell, skal ha giftet seg med indiske Rohan Antao i en seremoni i Goa i desember 2007, men endte forholdet for en måned siden. Bekjente av paret skal ha trodd at de bare var forlovet, men ifølge kilder viser det seg altså at de kan ha vært gift.

Antao skal nå være helt knust og i sjokk over at kona dumpet han etter at hun ble verdensstjerne. Med filmen har Pinto allerede rukket å vinne en Bafta-pris, samt en Screen Actors Guild Award, og søndag er det altså duket for Oscar.

- Rohan er sjokkert over å bli dumpet, og er helt knust. De var svært forelsket i hverandre. Rohan og Freida bestemte seg for å holde ekteskapet hemmelig til de følte seg klare for å snakke om det offentlig. Selv om hun har dumpet ektemannen nå, er han ikke typen som vil snakke dritt om henne, sier en venn.

Tidligere denne måneden skal Antao har forandret Facebook-statusen sin fra "committed" til "single".

Pinto har så langt ikke villet kommentere sitt privatliv offentlig og heller ikke hennes talspersoner har villet uttale seg om saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tilgitt etter sex-skandalen!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.