Dumpet datterens skolekamerat

Realitystjernen Linda Hogan og hennes 29 år yngre forlovede bekrefter bruddet.

AVBRØT FORHOLDET: Linda Hogan og Charlie Hill bekrefter via sin advokat at de har avbrutt sin forlovelse. Foto: Stella Pictures
AVBRØT FORHOLDET: Linda Hogan og Charlie Hill bekrefter via sin advokat at de har avbrutt sin forlovelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Linda Hogan (52) - som før skilsmissen fra den tidligere wrestlingstjernen Hulk Hogan (58) gjorde suksess med ham i MTV-serien «Hogan knows best» - er igjen singel.

Etter bruddet med Hulk Hogan vakte Linda oppsikt da hun i 2008 ble sammen med den da 19 år gamle Charlie Hill (23), en skolekamerat av hennes datter Brooke.

For to år siden forlovet de to seg, men nå bekrefter Lindas advokat Raymond Rafool til Fox News at forholdet er over.

- De gikk til terapi, men innså at de måtte gjøre sine egne ting. Sist helg skjønte de at det var over mellom dem. Nå starter de begge på et nytt kapittel i livene sine.

Hulk Hogan har siden 2010 vært gift med den nye kvinnen i sitt liv, Jennifer McDaniel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bryllupet endte i slåsskamp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer