Dumpet dama – fikk vite at han skulle bli far

- Det var ikke akkurat planlagt, sier venner av fotballesset Jack Wilshere.

JUBLER: Arsenals Jack Wilshere til høyre klapper for publikum etter møte med Lionel Messi og Barcelona i Champions League på Nou Camp. Snart får han mer å juble for. Foto: Scanpix
JUBLER: Arsenals Jack Wilshere til høyre klapper for publikum etter møte med Lionel Messi og Barcelona i Champions League på Nou Camp. Snart får han mer å juble for. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Englands fotballsensasjon Jack Wilshere blir pappa i en alder av 19 år. Arsenal- og England-spilleren gikk nylig fra Lauren Neal (22) etter en tre år lang romanse, men så kom den svært overraskende beskjeden om at hun var gravid, skriver The Sun.

- Jack var sjokkert, men glad, sier venner av ham om hvordan han reagerte på nyheten.

Han skal ha laget planer sammen med Lauren om hvordan han kan bidra fram mot fødselen. Til tross for bruddet på nyåret skal paret ha forblitt gode venner, og i slutten av januar fant hun ut om babyen. Terminen er i august.

- De gleder seg begge to. Men det tok tid for at det skulle synke inn, siden det ikke akkurat var planlagt, sier en venn til The Sun.

En ting paret definitivt ikke trenger å bekymre seg for er penger. 19-åringen tjener nemlig nærmere 500.000 kroner i uka på det grønne gresset, til tross for at han er i starten av karrieren.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Holdt på å miste livet etter abort