FÅR IKKE HJELP: Kourtney Kardashian får nesten ikke hjelp med babyen. Og mens hun passer Mason, har kjæresten vært utro. Nå har hun fått nok. Foto: All Over Press
FÅR IKKE HJELP: Kourtney Kardashian får nesten ikke hjelp med babyen. Og mens hun passer Mason, har kjæresten vært utro. Nå har hun fått nok. Foto: All Over PressVis mer

- Dumpet barnefaren etter fødselen

Realitystjernen fikk nok av mobbingen og utroskapet.

SEHER.NO: I desember fikk Kourtney Kardashian (30) og kjæresten Scott Disick sitt første barn sammen. Men nå skal realitystjernen ha fått nok av barnefaren, ifølge Perezhilton.com.


Forholdet skal ha tatt slutt etter det som beskrives som en "veldig pinlig og forferdelig" helg i Las Vegas.

Magasinet In Touch Weekly skrev tidligere denne uken at Disick har oppført seg som en drittsekk etter fødselen, og at han skal ha holdt på med flere andre kvinner bak ryggen på Kourtney.


En venn av Kourtney sier til magasinet at hun følte seg "fanget" i forholdet også etter at hun avslørte utroskapet.

- Kourtney avskyr Scott for hans oppførsel. De krangler om nesten alt når de er sammen, sier kilden.


Hun legger til at de krangler om alt fra babyen til Kourtneys gjenværende babyvekt.


- Fra hans side er det spøk, men for henne er det erting. Hun forsøker virkelig å miste kiloene, men den går ikke bort så raskt som hun hadde håpet. Scott har uttalt at han ikke er tiltrukket av henne fordi hun er tjukkere enn da de datet, sier kilden.


Kourtney skal også ha vært alene med babyen, Mason, det meste av tiden. De eneste gangene barnefaren har bidratt med mating eller ved å holde babyen har vært de gangene det har vært kameralinser rettet mot ham, ifølge In Touch Weekly.

Paret har selv ikke uttalt seg om det angivelige bruddet.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette var bare juks