KUNNE VÆRT REDDET: Marilyn Monroe, her fra 1959-filmen "Some Like it Hot" kunne vært reddet dersom Frank Sinatra hadde tatt bedre vare på henne, hevdes det i en ny bok. Foto: Fame Flynet Norway
KUNNE VÆRT REDDET: Marilyn Monroe, her fra 1959-filmen "Some Like it Hot" kunne vært reddet dersom Frank Sinatra hadde tatt bedre vare på henne, hevdes det i en ny bok. Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Dumpet av Sinatra før hun døde

- Få henne vekk herfra, og gjør det med en eneste gang...

SEHER.NO: Påstander om at Frank Sinatra kunne ha reddet Marilyn Monroes liv har sett dagens lys i en ny biografi.

Sinatra og Monroe hadde et "av og på"-forhold, før Monroe gikk bort etter en overdose av anti-depressiver.

Monroe bodde hos Sinatra i hans hjem i Nevada i den siste tiden før hun døde i 1962, men ble til slutt kastet ut av sangeren og skuespilleren.

I boken "The secret life of Marilyn Monroe" blir det nå hevdet at Monroe ikke ville ha omkommet, om Sinatra hadde tatt bedre vare på henne og ikke kastet henne ut.

Men omstendighetene rundt Monroes åpenlyse misbruk av forskjellige midler førte til at Sinatra "ikke hadde noe valg", skriver Contactmusic.com.

- Hun åpnet vesken sin og trakk opp diverse sprøyter. Jeg sto ved siden av henne, sammen med Mr. Sinatra og Pat Lawford. Marilyn brydde seg ikke om at noen så det. Hun lette etter noe annet og bare trakk de ut av vesken og la de på bordet. Deretter tok hun opp en kapsel, stakk et hull på toppen, og svelget den. "Det blir raskere tatt opp i blodet på den måten", sa hun, sier en av Sinatras tidligere sikkerhetsvakter til forfatteren J. Randy Taraborrelli.

Dette sjokkerte Sinatra, men selv om han var veldig glad i Monroe, hadde han en grense som skuespilleren hadde krysset.

- Derfor sa han "Få henne vekk herfra, og gjør det med en eneste gang", legger parkeringsvakten George Jacobs til.

Det amerikanske filminstituttet kåret i 1999 Monroe til den sjette største kvinnelige stjernen gjennom alle tider.

Nå er en film om den blonde skjønnheten på trappene. Den er basert på en dagbok skrevet av Colin Clark, mannen som hadde som jobb å passe på Marilyn da hun var i London i forbindelse med opptakene til filmen "The Prince and the Showgirl" i 1957.

Scarlett Johansson er favoritt til å få hovedrollen, men også Kate Hudson er med i diskusjonen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Det står mellom Kate og Scarlett