Dumpet av hemmelig kjæreste

- Han elsket meg ikke like mye som jeg elsket ham, sier popstjernen.

SINGEL IGJEN: Popartisten Adele bekrefter til News Of The World at hun er singel igjen, etter å ha datet en mann siden jul. Det er ikke kjent om mannen på bildet er den samme som hun skal ha datet. Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: Popartisten Adele bekrefter til News Of The World at hun er singel igjen, etter å ha datet en mann siden jul. Det er ikke kjent om mannen på bildet er den samme som hun skal ha datet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den britiske popartisten Adele (21) - kjent for blant annet låten «Someone Like You»- avslører i et intervju at hun har datet en mann i hemmelighet siden før jul, helt til hun nylig ble dumpet.

- Han elsket meg ikke like mye som jeg elsket ham, sier hun til avisen ifølge nettstedet Contactmusic.

Kanskje kan eks-kjæresten - som Adele hele tiden har nektet å avsløre identiteten til - vente seg noen låter om forholdet til sangerinnen.

Popartisten brukte nemlig et tidligere forhold som inspirasjon til flere av sangene på sitt siste album «21».

- Han gjorde meg til en voksen kvinne og satte meg på rett spor, har Adele tidligere sagt til bladet Rolling Stone, om forholdet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TVNorge-kjendis klar for sjekke-TV