Dumpet 30 år yngre kjæreste

Da Madonna kom hjem fra tur med eks-mannen, var forholdet hennes over.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tre år har Madonna (55) vært sammen med den 30 år yngre danseren Brahim Zaibat (25). Han har fulgt henne på turné og har vært med musikkvideoene hennes. Men nå er forholdet over.

Madonna skal ikke ha likt det da Zaibat meldte seg på den franske utgaven av «Skal vi danse».

- Hun syntes det ble for dumt, sier en kilde til PerezHilton.

Mye reising og strenge arbeidsskjemaer skal ha slitt på forholdet, og Madonna sa det var «ingen sjanse» for at de to ble sammen igjen.

JOBBET MED KJÆRESTEN: Brahim var med i Madonnas musikkvideo  «Turn up the radio». Foto: Fra videoen
JOBBET MED KJÆRESTEN: Brahim var med i Madonnas musikkvideo «Turn up the radio». Foto: Fra videoen Vis mer

Kanskje er det mer som ligger bak bruddet. Madonna returnerte nylig fra en tur til Haiti sammen med eks-mannen Sean Penn. De to har tilbrakt mye tid sammen de siste månedene. Paret var gift i fire år før skuespillerens voldsomme temperament førte til skilsmisse i 1989. Sammen har de jobbet med veldedig arbeid til inntekt for jordskjelv-ofrene.

Penn var også blant publikum under Madonnas konsert i Los Angeles i oktober.

- Kjemien deres var helt utrolig. Det virket som Madonna opptrådte kun for ham. Han sa at hun var «utrolig» og «utrolig hot!», sier en kilde ifølge Contactmusic.

DEN GANG DA: Madonna og Sean Penn fotografert i 1986, et år ut i ekteskapet, under premieren på «At close range». Penn hadde hovedrollen i filmen. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Madonna og Sean Penn fotografert i 1986, et år ut i ekteskapet, under premieren på «At close range». Penn hadde hovedrollen i filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Madonna har vært sammen med flere profilerte menn som Warren Beatty, John F. Kennedy Jr., Alex Rodriguez, Dennis Rodman og Vanilla Ice. Hun har datteren Lourdes (17) med sin tidligere personlige trener Carlos Leon (47), Rocco (13) med eksmannen Guy Ritchie (45), og adoptivbarna David Banda (8) og Mercy James (8).

LES OGSÅ: Tilbake i eksmannens armer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer