NOK: Harry Styles dumpet sin 15 år eldre kjæreste. Foto: Fame Flynet
NOK: Harry Styles dumpet sin 15 år eldre kjæreste. Foto: Fame Flynet Vis mer

Dumpet 15 år eldre kjæreste etter drapstrusler

Harry Styles lot seg bukke under for presset.

Publisert
SEHER.NO: «One Direction»-medlem Harry Styles (17) og den britiske «Xtra Factor»-vertinnen Caroline Flack (32) har bestemt seg for å gå hvert til sitt.

Etter at paret ble sammen i oktober i fjor, har ikke reaksjonene latt vente på seg. Aldersforskjellen skal ha provosert enkelte så mye, at paret ved flere anledninger har mottatt drapstrusler.

17-åringen påsto tidligere denne måneden at han ikke brydde seg om hva fansen mente, og at han var hodestups forelsket i Caroline.

Nå ser det derimot ut til at Styles har fått nok. I dag ble det kjent at han har dumpet sin 15 år eldre kjæreste.

- Bruddet skjedde veldig raskt etter at Harry hadde bestemt seg for at nok var nok. Han ble til slutt klar over at det aldri ville fungere, forteller en kilde nær den unge gutten til The Sun.

I følge kilden skal presset på paret vært for stort.

- Han snakket med Caroline og forklarte at han syntes at det var best at de slo opp. De har tilbrakt mye tid sammen, så det er klart at det er vanskelig for henne, sier kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brad Pitt: - Vi vil gjerne gifte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer