Dumpes hun av Clooney her?

Elisabetta Canalis er knust etter bruddet med George Clooney.

DUMPET I ITALIA?: Ingen ante at et brudd var nær forestående, da George Clooney og Elisabetta Canalis i forrige uke ble sett sammen i Italia. Men få dager senere bekreftet begge to at de hadde gått hver sin vei. Foto: All Over Press
DUMPET I ITALIA?: Ingen ante at et brudd var nær forestående, da George Clooney og Elisabetta Canalis i forrige uke ble sett sammen i Italia. Men få dager senere bekreftet begge to at de hadde gått hver sin vei. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen George Clooney (50) og skuespilleren Elisabetta Canalis (32) overrasket en hel kjendisverden da de onsdag annonserte at de hadde avbrutt sitt forhold.

En talsmann for Canalis sier at tapet har gått kraftig innpå brunetten.

- Det er veldig personlig og trist for henne, og Elisabetta vil gjerne at det skal forbli sånn. Hun vil ta seg en pause, og deretter snakke med pressen. Hun har ikke gitt meg lov til å si når bruddet skjedde, sier talsmannen til bladet People.


Canalis og Clooney ble sammen i 2009 og hadde ikke vært sett på flere måneder før de i forrige uke dukket opp sammen på ferie i italienske Como, hvor Clooney eier et hus.

Flere medier spekulerer nå i at filmstjernen arrangerte turen for å gjøre det slutt med Canalis i fred og ro.


- Vi er ikke sammen lenger. Det er vanskelig og veldig personlig, og vi håper alle kan respektere vårt privatliv, sa eks-paret i en felles kunngjøring da bruddet ble kjent i går.

Men selv om modellen skal være knust etter bruddet, har hun ikke vist det offentlig.

Tirsdag strålte hun da hun møtte opp på et moteshow i Milano, og onsdag brød hun seg ikke om fotografene, da hun dro på handletur i den italienske byen sammen med broren Luigi.

George Clooney har i likhet med eks-kjæresten heller ikke villet kommentere tidspunkt eller årsaken til bruddet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spiser pommes frites på stranda, men ser likevel slik ut...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer