Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Dumper prisen

Har slitt med å få solgt huset i Drammen.

PRISFALL: Eksparet har fortsatt ikke fått solgt boligen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.

PRISFALL: Eksparet har fortsatt ikke fått solgt boligen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at eksparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe Thorsen (30) skulle flytte fra Drammen til sistnevntes hjemby, Stavanger.

Slik ble det ikke. Senere samme år bekreftet Gjelsvik at paret hadde gått hver til sitt.

Da deres felles huset i Drammen først ble lagt for salg, ønsket de hele 9,8 millioner kroner. Men boligen ble aldri solgt.

Nå har huset blitt lagt ut på ny, med flere innvendige endringer, og for én million kroner mindre, skriver Drammens Tidende.

- Mye farger

Nå ønsker eksparet 8,9 millioner for boligen.

- Vi hadde et sprudlende hjem med mye farger. Det er ikke mange som har lyst til å kjøpe et hus i den prisklassen for å male. Det er et stort hus med mange vegger, forteller Thorsen til DT.

Det var i 2012 Gjelsvik og Thorsen fant kjærligheten under innspillingen av realityprogrammet «Paradise Hotel» i Mexico. Siden den gang har det skjedd mye i livet deres. De har blant annet blitt foreldre til sønnen Falk.

Tidligere i år bekreftet Gjelsvik bruddet, i et innlegg på Instagram.

«10 år! Hit men ikke lenger. De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noen sinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere. Når man har barn sammen gjør man det som skal til for å prøve og holde sammen - koste hva det koste vil, men det kommer til et punkt hvor det ikke er mulig å kjempe lenger... », åpnet hun innlegget den gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.