- Dummeste jeg har sagt

Jan Thomas tar selvkritikk etter amme-flausen.

ANGRER: Jan Thomas angrer amme-uttalelsene i Top Model. - Jeg har sagt utrolig mye dumt i mitt liv, men det er faktisk det dummeste jeg har sagt. Jeg har bare lyst til å legge meg helt flat, sier Jan Thomas. Foto: SCANPIX
ANGRER: Jan Thomas angrer amme-uttalelsene i Top Model. - Jeg har sagt utrolig mye dumt i mitt liv, men det er faktisk det dummeste jeg har sagt. Jeg har bare lyst til å legge meg helt flat, sier Jan Thomas. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg har sagt utrolig mye dumt i mitt liv, men det er faktisk det dummeste jeg har sagt. Jeg har bare lyst til å legge meg helt flat. Man står der og holder på, stresser og lever seg inn, filmer to episoder samtidig. Jeg kan mye om mote og make-up og det å ta vare på seg selv – men amming kan jeg ingenting om. Jeg burde holdt kjeft, sa Jan Thomas på Senkveld fredag kveld.Det var under mandagens "Top Model"-episode at kjendisstylisten Jan Thomas kom med oppsiktsvekkende uttalelser i forhold til kvinner og amming. - Ivanna, du har helt utrolige former. Har du fått dem av din mor? spurte Jan Thomas modellspiren Ivanna Petrova (17) under fotoshooten i Paris.

Og Ivanna forklarte at det hadde hun sikkert, men at morens bryster henger litt mer nå enn da hun var ung. Da kom kjendisstylisten med et sjokkerende tips.- Men det skal du virkelig lære av. Og når du får barn skal du i hvertfall ikke finne på å amme. Da ødelegger du alt sammen. Klem ut melka og gi barnet flaske, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer