TREKANTFORHOLD: Dumbledore, aka skuespiller Michael Gambon, har barn med elskerinnen, men bor med kona.  Foto: AP
TREKANTFORHOLD: Dumbledore, aka skuespiller Michael Gambon, har barn med elskerinnen, men bor med kona. Foto: APVis mer

Dumbledores hemmelige dobbeltliv

Skuespiller Sir Michael Gambon involvert i merkelig trekantaffære.

SEHER.NO: Harry Potter hadde nok blitt svært sjokkert dersom han fant ut hvilket skandaløst liv Albus Dumbledore, aka skuespiller Sir Michael Gambon, (67) lever.

For den 67 år gamle irske skuespilleren har ikke bare èn kjæreste. Han har to.

Èn er hans kone gjennom 45 år, Lady Anne Gambon, og den andre er filmset-designer Philippa Hart, som er 25 år yngre enn Harry Potter-skuespilleren.

Og ikke bare det. I fjor fikk Gambon også barn med sin unge elskerinne, skriver The New York Post.

Ifølge kilder har de to kvinnene et relativt avslappet forhold til det å dele på "mannen i deres liv".
- Jeg tror Anne synes det er rart når folk sier at Michael forlot henne for denne andre kvinnen. Så vidt hun, og han, vet er de fortsatt like gift nå som noen gang. Hun er veldig støttende og de går ofte ut på arrangementer sammen, sier en venn av paret.

Nylig flyttet skuespilleren tilbake i hjemmet han en gang delte med sin kone, og de to skal angivelig ha det svært godt sammen.

Ikke bare det, 67-åringen har også kjøpt flere splitter nye biler, deriblant en lekker Mercedes til Anne og en Audi R8 til seg selv,  som en "takk for at du tok meg tilbake"-gave.

- Han har bodd med Hart i London siden hun fødte deres barn i mai i fjor, men samtidig som han bodde der har han også vært en gentleman på landet med sin kone, sier vennen.

Likevel finnes det dem som er skeptiske til hvor lykkelig Lady Anne egentlig er.

- Hun er vennlig og pratsom, selv om hun aldri snakker om Michaels elskerinne eller baby. Hun snakker gjerne om han og nye roller han har...jeg kan ikke tenke meg at hun er fornøyd med situasjonen, men det virker som hun takler det, og jeg vil helt klart si at hun fortsatt elsker han. Kanskje hun har skjønt at dette er den eneste måten hun kan beholde ham på, ved å la han leve dette merkelige dobbeltlivet, sier en kilde. 

LES OGSÅ: - Dumbledore lekte doktor

Les mer om Harry Potter-skuespillerne og andre kjendiser på TOPP.NO