Den danske kongefamilien:

Dukket plutselig opp

Kom med uanmeldt gjest.

DUKKET OPP: Kronprinsesse Mary dukket opp tirsdag. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix Reutes / NTB
DUKKET OPP: Kronprinsesse Mary dukket opp tirsdag. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix Reutes / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da danske prins Christian (18) tirsdag formiddag ble innsatt i Statsrådet, dukket han opp med en uanmeldt gjest.

Ifølge en pressemelding fra kongehuset ville prinsens innsettelse bare bli overværet av dronning Margrethe (83) og kronprins Frederik (55), men plutselig var også kronprinsesse Mary (51) til stede.

Det skriver danske B.T.

Kongehusekspert Caroline Vagle om kronprins Frederik sine utroskapsrykter. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB Vis mer

Avisen skriver at det er uvisst om kronprinsessen var til stede ved selve innsettelsen, men at hun ankom Christiansborg i en av kongehusets biler, og da dagens statsråd var over forlot hun stedet i samme bil som ektemannen og sønnen.

Selv om deltakelsen til kronprinsesse Mary ikke var annonsert, er også hun en del av statsrådet.

Prins Christian ble innsatt i Statsrådet slik at han kan være stedfortreder hvis dronning Margrethe og kronprins Frederik blir forhindret til å delta på noe.

Dette har kronprins Frederik aldri gjort før. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør/Nora Skavhaug. Foto: NTB, Instagram/@detdanskekongehus. Vis mer

Nylig ble det kjent at kronprinsen av Danmark angivelig skal ha hatt en utenomekteskapelig flørt i Madrid - noe som har ført til mye oppmerksomhet rettet mot det danske kongehuset den siste tiden.

En rekke bilder viser blant annet kronprinsen og den spanske modellen Genoveva Casanova på spasertur i parken, og at de spiser middag sammen.

Modellen har avvist alle påstander om at hun og Frederik er mer enn venner.

Også kronprinsesse Mary har trolig fått kjenne på mediestormen ektemannen har stått i den siste tiden, men da sammen dukket opp på Dansk Arkitektur Center forrige uke, så det tilsynelatende ut til at hun ikke hadde latt seg berøre av anklagene.

LES OGSÅ: Klar beskjed fra Frederik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer