«Farmen kjendis»-finale

Dukket plutselig opp etter festnekten

Det skulle ikke bli en festfylt søndag for Erlend Elias.

«FARMEN KJENDIS»: Erlend Elias annonserte at han ikke skulle komme på finalefesten, men dukket opp likevel. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I kveld går siste episode av «Farmen kjendis» på lufta, og årets deltakere samles på Mesh i Oslo for å se den sammen. Vinneren kåres rundt klokka ti i kveld, og det blir utvilsomt god stemning og høy champagneføring.

Erlend Elias Bragstad, som kanskje var den som skapte flest «Farmen»-overskrifter i fjor, meldte søndag kveld at heller ikke han blir å se på festen. Det var ikke helt uten grunn.

Etter å ha uttalt seg om hvorfor han ikke ville komme, dukket han derimot overraskende nok opp på festen.

OVERRASKET: Erlend Elias bestemte seg for å komme på festen likevel. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
OVERRASKET: Erlend Elias bestemte seg for å komme på festen likevel. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Jeg har vansker med å ta valg, og jeg har hatt utrolig mye å gjøre, så jeg tenkte at jeg skulle ta en rolig kveld, sier han og fortsetter:

- Men jeg tenkte jeg måtte komme, spesielt etter at Frank Løke sa jeg ikke turte å komme. Jeg skal vise at jeg ikke er flau for å komme, forteller han.

Det var i Se og Hørs livesending at Frank utfordret Erlend Elias til å dukke opp. Han sa at de som har valgt å utebli, trolig er flau over sin egen oppførsel i serien. Da Erlend Elias hørte det, var det bare å ta på seg skoene og sette kursen mot MESH:

Fikk ikke komme

Det var derimot en annen tone fra Bragstad Se og Hør fikk høre tidligere på kvelden. Han langet ut om hvorfor han i kveld skulle holde seg hjemme på sofaen:

- Det hadde vært veldig hyggelig å se folk igjen, for vi har jo hatt det masse gøy sammen. I dag er det finale, og med tanke på at jeg ikke fikk komme på den siste tvekampen - da finalen ble spilt inn - er det ikke naturlig for meg å feire i dag, fortalte han og fortsatte:

- Jeg trakk meg, og da får man egentlig ikke lov til å være til stede under finaleinnspillingen. Men jeg ble lovet at jeg skulle få komme, det var en av grunnene til at jeg trakk meg, hevdet han.

Han fortalte at han ikke har noen vonde følelser eller noe uoppgjort med noen av deltakerne som skulle komme i kveld.

- Det hadde blitt helt feil å dra. Jeg sitter ikke igjen med noen negative inntrykk overfor noen, det er bare det at jeg ikke har noe å gjøre der i kveld. Jeg skal bruke tida på å lade batteriene, for i morgen starter 2018 på mange måter for min del. «Farmen» har vært altoppslukende fram til nå, og det blir deilig å komme i gang med andre prosjekter, avslørte stylisten.

- Og det er en veldig verdig vinner. Hvis jeg kunne valgt fritt, hadde jeg valgt denne personen. Så jeg sender alle mine gratulasjoner i kveld, flirte han.

«FARMEN-NACH»: Hva er de største snakkisene fra denne ukas «Farmen kjendis»? Og hvorfor i alle dager valgte Erlend Elias Bragstad (35) å trekke seg brått fra programmet? Vi har sistnevnte, sammen med tidligere «Farmen kjendis»-profil Tore Petterson, i studio. Video: Per Ervland Vis mer

Flere dropper

Før han plutselig dukket opp, var Bragstad i selskap av andre festnektere. Se og Hør kunne tidligere denne uka melde at festen blir foruten Youtube-kjendis Dennis Vareide (27), samt Kristine og Johanne Thybo Hansen (26) - bedre kjent som «Jegertvillingene».

- Jeg skulle veldig gjerne ha vært der, men får det ikke til, sa Dennis Vareide til Se og Hør.

27-åringen, som røyk ut av «Farmen kjendis» i den fjerde tv-uka, er nemlig på vei til Sør-Korea når finalefesten finner sted. Vareide er hyret inn av TVNorge og Eurosport, sammen med Youtube-makker Preben Fjell, til å utgjøre fjernsynsnettverkets OL-team. Ifølge Kampanje skal den populære internett-duoen engasjere yngre seere via digitale flater.

- Vi skulle egentlig reise på mandag, men så ble planene endret. Jeg vet jo hva som skjer i «Farmen»-episoden, men synes likevel det er veldig leit at OL krasjer. Dessverre får jeg ikke gjort noe med det nå, sa Vareide.

Se og Hør er som nevnt kjent med at Kristine og Johanne Thybo Hansen heller ikke vil være til stede på finalefesten. Førstnevntes manager og kjæreste, Robert Bjørklund, ønsket ikke å si noe om hvorfor 26-åringen glimrer med sitt fravær.

- Ingen kommentar, skrev han i SMS til Se og Hør.

Både Kristine og Johanne sørget for en solid runde med spetakkel da de røyk ut av «Farmen kjendis» tidligere i år, henholdsvis i den andre og tredje tv-uka. Mens førstnevnte ble beskyldt for å planlegge sin egen hjemreise, endte Johannes tv-opphold etter dager med hemmelig spill i kulissene.

Oppstyret sørget også for at Bragstad valgte å trekke seg fra programmet.

LES OGSÅ: Denne finalen vugger meg i søvn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer