Taylor Swift og Travis Kelce:

Dukket opp

Taylor Swift (33) bygget opp under romanseryktene søndag kveld.

PÅ PLASS: Taylor Swift, sammen med moren til Travis Kelce, Donna Kelce, under søndagens kamp mellom Chicago Bears og Kansas City Chiefs Foto: AP/NTB
PÅ PLASS: Taylor Swift, sammen med moren til Travis Kelce, Donna Kelce, under søndagens kamp mellom Chicago Bears og Kansas City Chiefs Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det svirret rykter om at den amerikanske artisten Taylor Swift kan ha funnet lykken med NFL-stjernen Travis Kelce (33).

Søndag kveld satte hun fyr på romanseryktene.

Da dukket superstjernen nemlig opp på tribunen i Kansas for å se Kelces Chiefs møte Chicago Bears. Og ved siden av henne på tribunen? Ingen ringere enn Kelces mor, Donna Kelce (66).

NY FLAMME?: Det ryktes om søt musikk mellom Travis Kelce og Taylor Swift. Foto: David Eulitt/Getty/AFP/NTB
NY FLAMME?: Det ryktes om søt musikk mellom Travis Kelce og Taylor Swift. Foto: David Eulitt/Getty/AFP/NTB Vis mer

Det kunne også se ut som Swift koste seg på kamp. Bildene fra tribunen viser at hun virkelig levde seg inn i kampen. Det på tross av at hun angivelig skal heie på et annet NFL-lag, nemlig Philadelphia Eagles, ifølge Fox Sports.

Tidligere denne uken fyrte også Kelces bror, Jason Kelce (35), opp under ryktene. Da han gjestet «WIP Morning Show», sa nemlig 35-åringen at ryktene om lillebroren hans er «hundre prosent sanne». Han var derimot raskt ute med å fortelle at det hele var en spøk.

Superstjerna Taylor Swift fikk problemer under en konsert i Chicago søndag 4. juni. Video: Twitter/@CatalinaGarciaH. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg bare tuller, jeg vet ikke hva som skjer, sa Kelce et par sekunder seinere.

Nå har likevel 33-åringen valgt å kommentere storebrorens uttalelse om datinglivet hans.

- Det er utrolig hvor mye trekkfart disse ryktene har fått … spesielt når du har Jason Kelce som stiller opp på nasjonal TV og sier at det er helt sant, sier han om storebroren og legger til:

- Denne fyren er latterlig. Han klarer ikke å holde seg utenfor rampelyset … alle sammen, ikke spør broren min om datinglivet mitt.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

33-åringen kunne samtidig bekrefte at han hadde vært i kontakt med popstjernen.

- Sånn er livet. Ballen er i hennes hender nå. Jeg sa til henne: «Jeg har sett deg rocke scenen i Arrowhead, kanskje du også vil se meg rocke scenen i Arrowhead». Vi får se hva som skjer i fremtiden, sier Kelce kryptisk i «The Pat McAfee Show» på ESPN.

LES OGSÅ: Dronning Sonja gjør som Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer