Dukket opp uten undertøy i gjennomsiktig kjole

Den amerikanske artistens gjennomsiktige kjole etterlot ingenting til fantasien.

GJENNOMSIKTIG KJOLE: Amanda Lepore overrasket fotografene med å dukke opp i en gjennomsiktig kjole på den røde løperen i New York tirsdag. Foto: All Over Press
GJENNOMSIKTIG KJOLE: Amanda Lepore overrasket fotografene med å dukke opp i en gjennomsiktig kjole på den røde løperen i New York tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den amerikanske artisten og modellen Amanda Lepore fikk mange av de frammøtte tilskuerne til å sperre opp øynene da hun tirsdag dukket opp på premieren til nyåpningen av nattklubben Studio 54.

Lepore - som vokste opp som mann før hun byttet kjønn - viste seg nemlig frem i en gjennomsiktig kjole, som avslørte at hun heller ikke hadde valgt å ta på undertøy før premerefesten.

Nattklubb-åpningen er imidlertid ikke første gangen Amanda sjokkerer på den røde løperen.

I juli dukket hun opp kun iført en string-truse og paljetter på brystene, da hun deltok på en kunstutstilling i New York.

Til tross for de minimale antrekkene, bruker Amanda lang tid på å gjøre seg klar når hun skal på fest.

- Jeg bruker minst tre timer. Og det er bare tiden det tar å vaske håret og sette det opp og slikt. Jeg er veldig jentete, sier hun i et intervju med nettsiden dancemusic.about.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med tennene?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer