ÅPNET SEG OM DET AVLYSTE BRYLLUPET: Anna Rasmussen og Jan Lossius kom sammen under lanseringen av den nyeste sesongen av «Bloggerne». Paret var i godt humør, til tross for at det har stormet rundt dem den seneste tiden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ÅPNET SEG OM DET AVLYSTE BRYLLUPET: Anna Rasmussen og Jan Lossius kom sammen under lanseringen av den nyeste sesongen av «Bloggerne». Paret var i godt humør, til tross for at det har stormet rundt dem den seneste tiden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Anna Rasmussen:

Dukket opp uten forlovelsesringen

- Går litt av og på for hver dag som går.

Publisert

(Dagbladet): Toppblogger Anna Rasmussen (20), også kjent som «Mamma til Michelle», var i ekstase da samboeren Jan Lossius gikk ned på kne og fridde i februar.

Bryllupet skulle i utgangspunktet finne sted 5. mai neste år, men så tok hverdagens mas og kjas overhånd. Forrige måned avslørte hun at bryllupet nå er avlyst på ubestemt tid.

Da Seoghør.no møtte paret under lanseringen av årets sesong av serien «Bloggerne», kom hun uten forlovelsesringen på fingeren.

- Jeg går ikke med ringen akkurat nå, fordi bryllupet er avlyst. Forlovelsen er ikke avlyst på en måte, men det går litt av og på for hver dag som går, sier hun.

Hun forklarer at en ring på fingeren bare minner dem på alt stresset i forhold til bryllupsplanleggingen, som de nylig valgte å legge til side. Det vil altså ikke si at forholdet mellom dem er over.

- Vi har rett og slett ikke tid til å få den gleden av å planlegge et bryllup, og det ble plutselig en ting vi bare ville bli ferdige med, og det har blitt mest stress. Vi fant ut at om vi skal ha det bra i et forhold sammen, må vi ha tid til andre ting enn bare planlegging, forklarer hun.

- HAN ER EN FIN FYR: Det sier blogger Anna Rasmussen da hun besøker et akvarium i Kypros sammen med datteren Michelle og vennen Jan, i en av episodene av femte sesong med «Bloggerne» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Hektisk periode

Den siste tiden har Rasmussen nemlig vært fullt opptatt med å drive landets mest leste blogg, skrive boken «Naken», være mor til sine tre barn og øve til TV 2-programmet «Skal vi danse».

Det var i slutten av august at hun imidlertid røpet at hun trakk seg fra danseprogrammet, og det ble kjent at blogger Marna Haugen steppet inn - kun halvannen uke før første sending.

- Tiden fylles opp selv om jeg droppet «Skal vi danse». Vi har jo tre barn å forholde oss til, og selv om det stormer rundt oss til tider, vil vi at det skal være rolig på hjemmebane, sier hun til Dagbladet.

Til tross for at bryllupet er avlyst for nå, forklarer 20-åringen at hun aldri kommer til å glemme den dagen kjæresten gikk ned på kne.

- Det kom ikke som en overraskelse da Jan fridde, men jeg hadde jo ikke forventet det akkurat den kvelden.

Men jeg følte på meg at det kom til å skje den helgen. Vi snakket om frieri kjempelenge, også tidlig i graviditeten med Lucas.

KJENDISPAR: Anna Rasmussen og Jan Lossius på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Se og Hør
KJENDISPAR: Anna Rasmussen og Jan Lossius på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Se og Hør Vis mer

Jeg ville heller ikke at han skulle fri da jeg var gravid, og det har jeg jo vært store deler av forholdet. Det skjedde jo bare noen måneder etter fødselen, og da skjedde det på et veldig bra tidspunkt, synes jeg.

Falt for kameraten

Rasmussen og Lossius fikk sitt første barn sammen i oktober i fjor, da lille Lucas ble født. Toppbloggeren har datteren Michelle (6) og sønnen William (2) fra to tidligere forhold.

Hun har ikke lagt skjul på at hun har satt stor pris på støtten hun har fått fra samboeren - spesielt når det gjelder familielivet.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, har hun tidligere uttalt til Seoghør.no.

Det var i slutten av 2015 at bloggeren og tv-profilen røpet at hun og Jan Lossius hadde blitt et par etter et årelangt vennskap.

Den nye sesongen av «Bloggerne» har premiere på TV 2 Livsstil mandag klokken 21.30.

LES OGSÅ: «Mamma til Michelle» var lei pressen - droppet høstlansering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer