Anna Rasmussen:

Dukket opp uten forlovelsesringen

- Går litt av og på for hver dag som går.

ÅPNET SEG OM DET AVLYSTE BRYLLUPET: Anna Rasmussen og Jan Lossius kom sammen under lanseringen av den nyeste sesongen av «Bloggerne». Paret var i godt humør, til tross for at det har stormet rundt dem den seneste tiden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ÅPNET SEG OM DET AVLYSTE BRYLLUPET: Anna Rasmussen og Jan Lossius kom sammen under lanseringen av den nyeste sesongen av «Bloggerne». Paret var i godt humør, til tross for at det har stormet rundt dem den seneste tiden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Toppblogger Anna Rasmussen (20), også kjent som «Mamma til Michelle», var i ekstase da samboeren Jan Lossius gikk ned på kne og fridde i februar.

Bryllupet skulle i utgangspunktet finne sted 5. mai neste år, men så tok hverdagens mas og kjas overhånd. Forrige måned avslørte hun at bryllupet nå er avlyst på ubestemt tid.

Da Seoghør.no møtte paret under lanseringen av årets sesong av serien «Bloggerne», kom hun uten forlovelsesringen på fingeren.

- Jeg går ikke med ringen akkurat nå, fordi bryllupet er avlyst. Forlovelsen er ikke avlyst på en måte, men det går litt av og på for hver dag som går, sier hun.

Hun forklarer at en ring på fingeren bare minner dem på alt stresset i forhold til bryllupsplanleggingen, som de nylig valgte å legge til side. Det vil altså ikke si at forholdet mellom dem er over.

- Vi har rett og slett ikke tid til å få den gleden av å planlegge et bryllup, og det ble plutselig en ting vi bare ville bli ferdige med, og det har blitt mest stress. Vi fant ut at om vi skal ha det bra i et forhold sammen, må vi ha tid til andre ting enn bare planlegging, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer