Met Gala:

Dukket opp på stjernefest

Den norske skuespilleren Renate Reinsve dukket opp sammen med noen av verdens største stjerner på tradisjonsrike Met Gala i New York.

MOTEFEST: Jared Letos dobbeltgjenger Fredrik Robertsson ankommer Met Gala i New York. REUTERS/Andrew Kelly
MOTEFEST: Jared Letos dobbeltgjenger Fredrik Robertsson ankommer Met Gala i New York. REUTERS/Andrew Kelly Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Se og Hør): Selv la Renate Reinsve (34) ut et bilde på Instagram av en feststemt gjeng på vei til motefesten på Metropolitan Museum.

På den røde løperen hadde hun på seg Louis Vuitton-antrekk. Hun hadde også på seg et antrekk fra det samme motehuset under Oscar-utdelingen i mars.

- Jeg har et samarbeid med dem, så på de største eventene har jeg Louis Vuitton, forklarte den påtroppende Hollywood-skuespilleren til Dagbladet den gangen.

PÅ FEST: Renate Reinsve dukket opp i et Louis Vuitton-antrekk på Met Gala i New York. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
PÅ FEST: Renate Reinsve dukket opp i et Louis Vuitton-antrekk på Met Gala i New York. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP Vis mer

Den berømte Vogue-redaktøren Anna Wintour er vert for den storslåtte festen hvor mange stjerner benytter anledningen til å gå opp den røde løperen i ganske så heftige antrekk.

Natt til tirsdag norsk tid møtte mange av verdens største stjerner opp på rekke og rad.

Hemmelighetsfull: Den norske skuespilleren Renate Reinsve gjestet nylig det populære talkshowet: «The Late Late Show with James Corden», i anledning Oscar-utdelingen 27. mars. Video: Youtube Vis mer

Hollywood-aktuell

Reinsve har hatt en internasjonal kometkarriere med filmen «Verdens verste menneske», som ble Oscar-nominert. Det har gitt henne store muligheter, og i mars røpet Reinsve overfor Dagbladet at hun hadde takket ja til et Hollywood-prosjekt.

I april ble det kjent at hun skal spille i A24-filmen «The Governess», ifølge Variety.

Der skal hun spille mot Lily-Rose Depp, datteren til Johnny Depp, og Jung Hoyeon, kjent fra Netflix-serien «Squid Game».

Filmen skal regisseres av Joe Talbot.

LES OGSÅ: - Lett å stå ved siden av han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer