Met Gala:

Dukket opp på stjernefest

Den norske skuespilleren Renate Reinsve dukket opp sammen med noen av verdens største stjerner på tradisjonsrike Met Gala i New York.

MOTEFEST: Jared Letos dobbeltgjenger Fredrik Robertsson ankommer Met Gala i New York. REUTERS/Andrew Kelly
MOTEFEST: Jared Letos dobbeltgjenger Fredrik Robertsson ankommer Met Gala i New York. REUTERS/Andrew Kelly Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Se og Hør): Selv la Renate Reinsve (34) ut et bilde på Instagram av en feststemt gjeng på vei til motefesten på Metropolitan Museum.

På den røde løperen hadde hun på seg Louis Vuitton-antrekk. Hun hadde også på seg et antrekk fra det samme motehuset under Oscar-utdelingen i mars.

- Jeg har et samarbeid med dem, så på de største eventene har jeg Louis Vuitton, forklarte den påtroppende Hollywood-skuespilleren til Dagbladet den gangen.

Den berømte Vogue-redaktøren Anna Wintour er vert for den storslåtte festen hvor mange stjerner benytter anledningen til å gå opp den røde løperen i ganske så heftige antrekk.

Natt til tirsdag norsk tid møtte mange av verdens største stjerner opp på rekke og rad.

Hollywood-aktuell

Reinsve har hatt en internasjonal kometkarriere med filmen «Verdens verste menneske», som ble Oscar-nominert. Det har gitt henne store muligheter, og i mars røpet Reinsve overfor Dagbladet at hun hadde takket ja til et Hollywood-prosjekt.

I april ble det kjent at hun skal spille i A24-filmen «The Governess», ifølge Variety.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.