Liam Hemsworth og Miley Cyrus:

Dukket opp på samme fest etter sjokkbruddet

Før skilsmissen er i havn var det tidligere stjerneparet på samme Oscar-fest.

SKILLER SEG: Liam Hemsworth og Miley Cyrus har begge gått videre etter at de kunngjorde at de skulle skilles i sommer. Foto: NTB Scanpix
SKILLER SEG: Liam Hemsworth og Miley Cyrus har begge gått videre etter at de kunngjorde at de skulle skilles i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Et halvt år er gått siden Liam Hemsworth (30) og Miley Cyrus (27) valgte å gå fra hverandre. Spoler man enda et halvt år tilbake. ga de to hverandre sine ja, og var dermed rette ektefolk.

Det er de i teorien fortsatt, til tross for at skilsmissepapirene er signert - det er nemlig først 22. februar skilsmissen formelt trer i kraft.

Det skal imidlertid ha vært en relativt ukomplisert skilsmisse, og ingen av partene skal ha gjort krav på verken eiendeler eller penger fra den andre.

Har gått videre

De to har også latt sine respektive kjærlighetsliv gå videre. Cyrus har etter bruddet vært koblet til både Kaitlynn Carter (31) og Cody Simpson (22). Romansen med sistnevnte er imidlertid uavklart.

Også Hemsworth har skapt overskrifter med sitt kjærlighetsliv det siste halvåret.

Kort tid etter bruddet med Cyrus svirret ryktene rundt ham og modellen Madison Brown (22), men det angivelige forholdet var av det kortvarige slaget. I desember introduserte han en annen modell til foreldrene sine - Gabriella Brooks (21).

Hemsworth skal nå være lykkeligere enn noen gang, til tross for at han skal kjenne på savnet etter Miley.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer