Liam Hemsworth og Miley Cyrus:

Dukket opp på samme fest etter sjokkbruddet

Før skilsmissen er i havn var det tidligere stjerneparet på samme Oscar-fest.

SKILLER SEG: Liam Hemsworth og Miley Cyrus har begge gått videre etter at de kunngjorde at de skulle skilles i sommer. Foto: NTB Scanpix
SKILLER SEG: Liam Hemsworth og Miley Cyrus har begge gått videre etter at de kunngjorde at de skulle skilles i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Et halvt år er gått siden Liam Hemsworth (30) og Miley Cyrus (27) valgte å gå fra hverandre. Spoler man enda et halvt år tilbake. ga de to hverandre sine ja, og var dermed rette ektefolk.

Det er de i teorien fortsatt, til tross for at skilsmissepapirene er signert - det er nemlig først 22. februar skilsmissen formelt trer i kraft.

Det skal imidlertid ha vært en relativt ukomplisert skilsmisse, og ingen av partene skal ha gjort krav på verken eiendeler eller penger fra den andre.

Har gått videre

De to har også latt sine respektive kjærlighetsliv gå videre. Cyrus har etter bruddet vært koblet til både Kaitlynn Carter (31) og Cody Simpson (22). Romansen med sistnevnte er imidlertid uavklart.

Også Hemsworth har skapt overskrifter med sitt kjærlighetsliv det siste halvåret.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Kort tid etter bruddet med Cyrus svirret ryktene rundt ham og modellen Madison Brown (22), men det angivelige forholdet var av det kortvarige slaget. I desember introduserte han en annen modell til foreldrene sine - Gabriella Brooks (21).

Hemsworth skal nå være lykkeligere enn noen gang, til tross for at han skal kjenne på savnet etter Miley.

På samme fest

Om savnet ble forsterket i helgen er slettes ikke utenkelig. Både Cyrus og Hemsworth dukket nemlig opp på samme fest - i anledning Oscar-utdelingen som finner sted natt til mandag.

Til stede på festen i Beverly Hills i Los Angeles var også en rekke andre kjendiser som Jason Momoa, Usher, Michael B. Jordal, Jonah Hill og Rami Malek.

Det skriver kjendisnettstedet TMZ. Det har foreløpig ikke dukket opp bilder av ekteparet sammen, og det er uvisst om de faktisk støtte på hverandre under festlighetene.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Bilder fra festen viser ikke Hemsworth og Cyrus' angivelige kjærester, så mye kan tyde på at de begge dro på festen uten dem.

Turbulent kjærlighetsliv

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og Cyrus, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

LES OGSÅ: - Fikk vite om separasjonen via mediene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer