Miley Cyrus på Grammy:

Dukket opp på rød løper uten ektemannen

- Liam ligger på sykehus.

KOM ALENE: Popsangeren Miley Cyrus dukket opp på den røde løperen til Grammy-utdelingen uten ektemannen. Foto: NTB Scanpix
KOM ALENE: Popsangeren Miley Cyrus dukket opp på den røde løperen til Grammy-utdelingen uten ektemannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag strømmet flere av verdens største stjerner til den røde løperen i Los Angeles i anledning årets Grammy-utdeling.

Blant dem var Miley Cyrus (26), som blant annet var nominert til en pris under nattens prisutdeling.

Sammen med foreldrene sine, Billy Ray (57) og Tish Cyrus (51), strålte 26-åringen i en sort dress med matchende sko.

Smilende fra øre til øre så det ut til at alt var i skjønneste orden for stjernen, helt til folk bet seg merke i at hennes ferske ektemann, Liam Hemsworth (29), ikke var til stede for å støtte sin kone.

TOK MED FORELDRENE: Miley Cyrus kom sammen med foreldrene sine til den store Grammy-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix
TOK MED FORELDRENE: Miley Cyrus kom sammen med foreldrene sine til den store Grammy-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lå på sykehus

Stadig dukker superparet, som giftet seg for et par måneder siden, opp på den røde løperen sammen. Derfor vakte det stor oppsikt for fansen da Miley dukket opp alene natt til mandag.

Ifølge Extra skal det imidlertid ha vært en god grunn til at 29-åringen ikke var til stede og poserte ved siden av Miley. Han skal nemlig ha havnet på sykehus.

- Liam har sovet på sykehus i natt, og forhåpentligvis blir han snart frisk. Han sendte oss en melding i morges, skal skuespillerkollegaen Rebel Wilson ha uttalt til nettstedet.

VURDERER ANTREKKENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer antrekkene fra nattens Grammy-utdeling. Video: Getty Images Entertainment Video / Thea Hope Vis mer

Måtte avlyse jobb

Ifølge People skal Liam ha vært dårlig en stund. Søndag skulle han i utgangspunktet møte pressen i forbindelse med promotering av sin nye film «Isn't It Romantic», men måtte avlyse.

STRÅLTE: Miley Cyrus så tilsynelatende bekymringsløs ut på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTb Scanpix
STRÅLTE: Miley Cyrus så tilsynelatende bekymringsløs ut på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTb Scanpix Vis mer

- Da han våknet opp følte han seg ikke så bra, og måtte avlyse pressedagen, har en representant for Warner Bothers, som produserer filmen, uttalt til nettstedet.

Hvor syk han er, eller hva Liam lider av, er foreløpig ikke kjent.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen i natt. Klipp: Thea Hope Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Det er som nevnt et par måneder siden Liam Hemsworth og Miley Cyrus ga hverandre sitt ja i en hemmelig, intim bryllupsseremoni.

Artikkelen fortsetter under bildene:

Miley delte selv flere bilder på Instagram, hvor hun - iført en hvit kjole - omfavnet sin dresskledde kjæreste - etterfulgt av den noe kryptiske meldingen «12.23.18».

Bildeteksten førte raskt til spekulasjoner på om bryllupsdatoen kan ha vært lille julaften. Da Cyrus la ut en lengre kjærlighetserklæring til Hemsworth i midten av januar, i anledning sistnevntes bursdag, tolket mange innholdet dit hen at paret faktisk har gitt hverandre sitt ja. Dette fordi popstjernen omtalte sin kjære som «ektemann» i innlegget.

Det hele bekreftet imidlertid Liam da han under en takketale for «Excellence in Film»-prisen omtalte Miley som sin kone.

- Takk til min vakre kone. Du er en nydelig, nydelig engel. Du er fantastisk, sa han.

Av-og-på-forhold

Bryllupsryktene rundt Miley og Liam verserte i lang tid etter at de ble gjenforent for rundt tre år siden, men ryktene skjøt virkelig fart før jul - omtrent ti år etter at de to møttes for aller første gang.

Tidslinjen starter med at duoen fikk hovedrollene i filmen «The Last Song», før de året etter, i 2010, gjorde sin debut som kjærester på Oscar-utdelingen.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

De påfølgende årene svirret bruddspekulasjonene titt og ofte, før paret slo tilbake med å avsløre at de var forlovet. I 2013 bekreftet derimot stjernenes representanter at Miley og Liam hadde gått hver til sitt, og dermed avlyst bryllupet.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show» høsten 2016, gratulerte tv-verten med at paret igjen var forlovet.

LES OGSÅ: Gjorde sjokkopptreden i eksens bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer