Heidi Klum og Tom Kaulitz:

Dukket opp på rød løper med 16 år yngre kjæreste

Stjernene strålte under årets amfAR-galla i Cannes.

NYFORELSKET: Heidi Klum og Tom Kaulitz har blitt observert sammen en rekke ganger, men gjorde offisielt sin rød løper-debut torsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
NYFORELSKET: Heidi Klum og Tom Kaulitz har blitt observert sammen en rekke ganger, men gjorde offisielt sin rød løper-debut torsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag kveld var det duket for årets utgave av den årlige amfAR-gallaen i Cannes, en veldedighetsfest i regi av The Foundation for AIDS Research.

Flere av de aller største stjernene og supermodellene møtte opp på luksushotellet Hotel du Cap-Eden-Roc for å kaste glans på løperen. Blant dem var tidligere supermodell Heidi Klum (44) og «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz (28).

  • Se flere bilder fra den røde løperen nederst i artikkelen!
HÅND I HÅND: Firebarnsmor Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom løperen sammen, og poserte velvillig for fotografene. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Firebarnsmor Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom løperen sammen, og poserte velvillig for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to har så langt holdt en lav profil offentlig. I går gjorde paret derimot sin rød løper-debut, og viste tydelig sin kjærlighet overfor hverandre da de poserte foran pressekorpset.

Duoen kom hånd i hånd, og flørtet med hverandre, mens de smilte velvillig til fotografene.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Heidi Klum og Tom Kaulitz på amfAR-gallaen i Cannes torsdag kveld. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Heidi Klum og Tom Kaulitz på amfAR-gallaen i Cannes torsdag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Toppløs-ferie

Heidi og rockestjernekjæresten er blitt observert sammen ved flere anledninger, men det var først i april at de viste sine følelser for hverandre i full offentlighet.

Kort tid senere ble paret avbildet sammen mens de koste seg sammen ved bassengområdet utenfor deres private villa i det populære ferieparadiset Cabo San Lucas i Mexico.

Den gang var det ikke bare Kaulitz som hadde kastet skjorta, da Heidi for anledningen struttet rundt i sola i kun bikinitrusa.

- Jeg liker ikke å bruke bikinitopper, for jeg hater å få skille når jeg soler meg, har Klum tidligere fortalt forklart til Jay Leno.

AVSLAPPET DUO: Kjæresteparet Heidi Klum og Tom Kaulitz brydde seg ikke om paparazzifotografenes kameralinser da de ferierte sammen forrige måned. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET DUO: Kjæresteparet Heidi Klum og Tom Kaulitz brydde seg ikke om paparazzifotografenes kameralinser da de ferierte sammen forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

44-åringen har alltid hatt et avslappet forhold til sin egen kropp og nakenhet.

- Jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine, så jeg er en nudist. Jeg har ikke noe som helst problem med nakenhet. Når jeg drar på en strand, så drar jeg til et lite folksomt sted og da liker jeg å gå toppløs, har hun tidligere delt, ifølge Contactmusic.com.

Liker yngre menn

Heidi, som skilte seg fra musiker Seal (55) i 2014, har siden vært i et forhold med kunstkuratoren Vito Schnabel. Han er 13 år yngre enn Heidi. Forholdet varte i tre år.

Bruddet med den tidligere maken Seal startet opprinnelig som et bittert brudd med påfølgende offentlig skittentøyvask.

Etter hvert som tiden har gått, har eksene derimot fått et fint forhold slik at de kan samarbeide om oppdragelsen av barna.

EKSPAR: Heidi Klum og Seal giftet seg på en strand i Mexico i 2005, og har fire barn sammen. I 2014 valgte de to å gå skilte veier. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Heidi Klum og Seal giftet seg på en strand i Mexico i 2005, og har fire barn sammen. I 2014 valgte de to å gå skilte veier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting har åpenbart forandret seg, men ikke så drastisk, sa Heidi til Redbook i 2015 i forbindelse med bruddet fra Seal, og fortsatte:

- Han var aldri den typiske faren som dro på jobb med stresskofferten om morgenen og kom hjem til middag hver kveld. Han reiste mye. Barna visste at dette var en del av jobben hans. Jeg er både mamma og pappa for dem.

Kastet skoene

Den glamorøse filmfestivalen i Cannes nærmer seg slutten. Årets utgave har bydd på flere oppsiktsvekkende hendelser, og overraskende situasjoner.

Skuespiller Kristen Stewart (28), kjent fra blant annet «Twilight»-filmene og «Personal Shopper», var blant dem som overrasket publikum da hun plutselig kastet skoene på den røde løperen.

«Pulp Fiction»-legenden John Travolta (64) vakte på sin side oppsikt da han tok med kona Kelly Preston (55) og deres to barn, Ella (18) og Benjamin (7) på den røde løperen.

Se flere bilder fra torsdagens amfAR-galla-løper under:

SORT OG HVIT KREASJON: Modell Winnie Harlow (23). Foto: NTB Scanpix
SORT OG HVIT KREASJON: Modell Winnie Harlow (23). Foto: NTB Scanpix Vis mer
HØY SPLITT: Supermodell Adriana Lima (36). Foto: NTB Scanpix
HØY SPLITT: Supermodell Adriana Lima (36). Foto: NTB Scanpix Vis mer
GJENNOMSIKTIG: TV-personlighet Paris Hilton (37). Foto: NTB Scanpix
GJENNOMSIKTIG: TV-personlighet Paris Hilton (37). Foto: NTB Scanpix Vis mer
GLITRER: Skuespiller Kirsten Stewart (28). Foto: NTB Scanpix
GLITRER: Skuespiller Kirsten Stewart (28). Foto: NTB Scanpix Vis mer
LUFTIG: Supermodell Alessandra Ambrosio (37). Foto: NTB Scanpix
LUFTIG: Supermodell Alessandra Ambrosio (37). Foto: NTB Scanpix Vis mer
I RØDT: Skuespiller Michelle Rodríguez (39). Foto: NTB Scanpix
I RØDT: Skuespiller Michelle Rodríguez (39). Foto: NTB Scanpix Vis mer
STRÅLER: Sanger Nicole Scherzinger (39). Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: Sanger Nicole Scherzinger (39). Foto: NTB Scanpix Vis mer
FJÆR: Artist Ellie Goulding (31). Foto: NTB Scanpix
FJÆR: Artist Ellie Goulding (31). Foto: NTB Scanpix Vis mer
DYP UTRINGNING: Skuespiller Ruby Rose (32). Foto: NTB Scanpix
DYP UTRINGNING: Skuespiller Ruby Rose (32). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer