Heidi Klum og Tom Kaulitz:

Dukket opp på rød løper med 16 år yngre kjæreste

Stjernene strålte under årets amfAR-galla i Cannes.

NYFORELSKET: Heidi Klum og Tom Kaulitz har blitt observert sammen en rekke ganger, men gjorde offisielt sin rød løper-debut torsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
NYFORELSKET: Heidi Klum og Tom Kaulitz har blitt observert sammen en rekke ganger, men gjorde offisielt sin rød løper-debut torsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag kveld var det duket for årets utgave av den årlige amfAR-gallaen i Cannes, en veldedighetsfest i regi av The Foundation for AIDS Research.

Flere av de aller største stjernene og supermodellene møtte opp på luksushotellet Hotel du Cap-Eden-Roc for å kaste glans på løperen. Blant dem var tidligere supermodell Heidi Klum (44) og «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz (28).

  • Se flere bilder fra den røde løperen nederst i artikkelen!

De to har så langt holdt en lav profil offentlig. I går gjorde paret derimot sin rød løper-debut, og viste tydelig sin kjærlighet overfor hverandre da de poserte foran pressekorpset.

Duoen kom hånd i hånd, og flørtet med hverandre, mens de smilte velvillig til fotografene.

Saken fortsetter under bildet.

Toppløs-ferie

Heidi og rockestjernekjæresten er blitt observert sammen ved flere anledninger, men det var først i april at de viste sine følelser for hverandre i full offentlighet.

Kort tid senere ble paret avbildet sammen mens de koste seg sammen ved bassengområdet utenfor deres private villa i det populære ferieparadiset Cabo San Lucas i Mexico.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer