Christina Aguilera:

Dukket opp på rød løper for første gang på et halvt år

Etter måneder unna rampelyset dukket popstjernen opp på Stella McCartneys vårlansering.

FASJONABEL DAME: Popstjernen dukket opp på lanseringen av den nye vårkolleksjonen til Stella McCartney. Foto: NTB scanpix
FASJONABEL DAME: Popstjernen dukket opp på lanseringen av den nye vårkolleksjonen til Stella McCartney. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Artisten Christina Aguilera (37) har holdt seg unna den røde løperen i et halvt år, men nå ser «Genie in a Bottle»-stjernen ut til å være tilbake.

Under fremvisningen av Stella McCartneys (46) nye vårkolleksjon tidligere denne uken, dukket nemlig 37-åringen opp sammen med sin forlovede, Matthew Rutler (32).

Christina kom ikledd sort fra topp til tå, og i kåpe fra en av Stellas tidligere kolleksjoner så hun svært så fasjonabel ut.

Forrige gang sangstjernen viste seg på den røde løperen var faktisk i fjor sommer, da hun gjestet verdenspremieren på «The Emoji Movie» i Los Angeles.

​Saken fortsetter nedenfor.

MØTTE OPP SAMMEN: Det forlovede paret viste seg endelig på den røde løperen etter en lang pause fra rampelyset. Foto: NTB Scanpix
MØTTE OPP SAMMEN: Det forlovede paret viste seg endelig på den røde løperen etter en lang pause fra rampelyset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gang stjernen har holdt seg unna den røde løperen i mange måneder.

I august 2014 fikk hun datteren Summer Rain med forloveden Matthew, og også da holdt hun en svært lav profil. I februar 2015 inntok hun endelig den røde løperen igjen - på Vanity Fairs årlige Oscar-fest.

Saken fortsetter nedenfor.

ROCKET DANSEGULVET: Popstjernen brukte store deler av kvelden på dansegulvet sammen med forloveden Matthew. Foto: NTB Scanpix
ROCKET DANSEGULVET: Popstjernen brukte store deler av kvelden på dansegulvet sammen med forloveden Matthew. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sørget over hunden sin

Christina Aguilera er imidlertid aktiv på sosiale medier, og nylig delte hun en video på Instagram av den avdøde hunden sin, Stinky.

Det er tydelig at superstjernen og Stinky har hatt et nært forhold i mange år.

Under bildet skrev hun følgende:

«Jeg var nødt til å ta den vanskelige avgjørelsen om å avlive min kjære Stinky i går kveld, etter 17 fantastiske år sammen. Du har vært min bestevenn gjennom turneer, kjærlighetssorger, og livets opp- og nedturer. Du var mitt første barn før jeg fødte mine egne barn. Du er min eneste ene for alltid. Hvil i fred, Stinky. Løp fritt uten noe elendighet.»

Saken fortsetter nedenfor.

I kommentarfeltet under bildet strømmet det inn kondolanser fra følgerne.

«Håper minnene av Stinky fyller hjertet ditt med fred og kjærlighet. Tusen takk for at du har vært en fantastisk mamma for Stinky», skrev en følger.

«Så utrolig trist å høre nyhetene om Stinky. Han vil alltid være med deg uansett hvor du befinner deg», skrev en annen.

Familie på fire

Christina Aguilera og froloveden har datteren Summer Rain (3) sammen, og Christina har fra før av sønnen Max Liron Bratman (10) med eksmannen Jordan Bratman (40).

I desember delte Christina to bilder på sin Instagram-konto av den skjønne 3-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

😍😍♥️

Et innlegg delt av Christina Aguilera (@xtina)

Da Summer fylte to år i august 2016, fikk hun en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige.

Den vesle hjerteknuseren var nemlig stor fan av Nintendo-figuren Super Mario, og da valgte like godt foreldrene å varte opp med Super Mario-tema for hele festen, skrev nettsiden Toofab den gang.

Både mor og datter var utkledd som den berømte rørleggeren, og bursdagsbarnet fikk slå seg løs i hoppetårn og se på et eget dukketeater.

SUPER BURSDAG FOR SUMMER RAIN: Christina Aguileras vesle solstråle storkoste seg med Super Mario-fest på toårs-dagen. Foto: AFP/ NTB scanpix
SUPER BURSDAG FOR SUMMER RAIN: Christina Aguileras vesle solstråle storkoste seg med Super Mario-fest på toårs-dagen. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Ble forlovet på valentinsdagen​

I 2014 opplevde popstjernen tidenes mest romantiske valentinsfeiring, da Matthew gikk ned på kne. ​

Artisten delte selv den gledelige nyheten på sin Twitter-profil, der hun publiserte et bilde av sin egen hånd og forlovedens. På bildet var Christinas ringfinger prydet med en enorm diamantring.

«Han spurte meg og jeg svarte...» skrev hun til bildet.

Men frieriet var ikke et innfall, Matthew brukte nemlig over et år på å designe forlovelsesringen, som var inspirert av Christinas to favorittringer.

Vekket oppmerksomhet

Den verdenskjente sangerinnen er kjent for sin vakre dype stemme, men det var imidlertid ikke det fansen la mest merke til da hun opptrådde under American Music Awards i Los Angeles i november.

​Superstjernen sang til ære for Whitney Houston, som døde i 2012, men fansen startet et hylekor mot Christinas lepper på sosiale medier, skrev Daily Mail i fjor.

Men selv om leppene til Christina fikk sosiale medier til å koke den kvelden, var ikke opptredenen hennes noe å klage på.

Superstjernen strålte og leverte et show som fikk salen til å måpe. Til og med Pink (38), som ifølge nettstedet ga en grimase før hun begynte å synge, så ut til å bli trollbundet av Christinas store stemme.

​LES OGSÅ: Slik bor Christina Aguilera

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer