Petter Stordalen:

Dukket opp på kongelig mottakelse

Petter Stordalen tok med kjæresten på den røde løperen.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel er vertskap for besøket det norske kronprinsparet har lagt til Stockholm. Første dag med besøk får en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer
Publisert

Denne helgen er det norske kronprinsparet på et offisielt besøk til svenske kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48). Besøket skal bidra til å forsterke det tette næringslivssamarbeidet mellom Norge og Sverige, ifølge kongehusets nettsider.

Under oppholdet skal kronprinsesse Mette-Marit (48) og kronprins Haakon (48) oppholde seg på Haga slott.

Den spesielle dagen markerer også den første gangen som de to parene møtes til et offisielt besøk av en slik karakter i Sverige.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Dukket opp

I anledning den kongelige mottakelsen ble flere store navn invitert til å feire begivenheten, deriblant den norske hotellkongen Petter Stordalen (59).

Han ankom heller ikke alene, for under armen hadde han med sin kjæreste, svenske Märta Elander Wistén (32).

KONGELIG FEST: Stordalen tok med sin utkårede på den kongelige mottakelsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KONGELIG FEST: Stordalen tok med sin utkårede på den kongelige mottakelsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Paret holdt rundt hverandre og smilte bredt på den røde løperen.

- Snublet ved ankomst

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle var til stede under den spesielle dagen og forteller at kronprinsessen hadde en litt uheldig ankomst på den røde løperen.

- Begge kronsprinsessene snublet ved ankomst, men det tok de på strak arm og med en god latter, sier Vagle om kronprinsessenes éntre.

Det virker imidlertid som at kronprinsparene koste seg under kvelden, til tross for den lille tabben som du kan se øverst i saken.

HOLDER FAST: Her snubler kronprinsesse Victoria på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
HOLDER FAST: Her snubler kronprinsesse Victoria på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Kronprinsparet ønsket velkommen, og takket for den varme velkomsten i Sverige og fra sine gode venner kronprinsesse Victoria og prins Daniel, forteller hun, og legger samtidig til at de kongelige så ut til å storkose seg med musikk og god mat.

I talen til kronprins Haakon kunne han også røpe detaljer om kronprinsesse Mette-Marits kledsel.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

- Det er ikke sikkert alle kjenner så godt til henne, men en av min kones store heltinner er altså veversken og moteskaperen, grevinne Ebba von Eckermann, som døde i 2018, 96 år gammel. Kronprinsessen har på seg en kjole av henne her i kveld – som en hyllest til den vevende grevinnen, fortalte kronprinsen i talen.

FESTKLAR: Kronprinsparene smilte stort ved ankomst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FESTKLAR: Kronprinsparene smilte stort ved ankomst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun skal derfor ha hentet kveldens antrekk fra en nettside som de fleste ikke forbinder med de kongelige kjolene.

- Kronprinsesse Mette-Marit strålte i en kjole kjøpt på eBay for anledningen. Morsomt grep. Kronprinsessen har virkelig gjort en innsats for å hylle svenskene, forteller Vagle avslutningsvis.

LES OGSÅ: Slik er Europas yngste kronprinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer