Omer Bhatti:

Dukket opp på julebildet med Jackson-barna

Norske Omer Bhatti tilbringer julen med Michael Jackson sine barn.

FAMILIEBILDET: Norske Omer Bhatti stilte opp på julebildet sammen med Michael Jackson sine barn. Foto: Paris Jackson / Instagram
FAMILIEBILDET: Norske Omer Bhatti stilte opp på julebildet sammen med Michael Jackson sine barn. Foto: Paris Jackson / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den tidligere «Norske talenter»-dommeren Omer Bhatti (33) var en nær venn av popikonet Michael Jackson før hans brå dødsfall for snart ni år siden, og var i dyp sorg da stjernen gikk bort.

I ettertid har han beholdt god kontakt med Jacksons barn, Prince Michael (20), Paris Katherine (19) og Prince Michael II «Blanket» (15), og har brukt mye tid på å stille opp for dem.

Og på sosiale medier ser det ut til at den norske kjendisen har tilbrakt julefeiringen sammen med den verdenskjente familien. Mandag delte Paris et bildet på Instagram, med alle barna til stedet. Også Omer.

- God jul fra oss til dere, skriver Paris på Instagram.

happy christmas from ours to yours #brahdas

Et innlegg delt av Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson)

Comeback

Det er imidlertid ikke Omer som vekker oppsikt på bildet i internasjonale medier. På venstre side står nemlig Blanket, som også går under kallenavnet B.G, som har nærmest forsvant etter Michael Jacksons død i 2009.

Det er bestemor Jackson som har hatt ansvaret for B.G og hans fetter T.J, som ifølge People begynner å bli for gammel for at hun kan være en lovlig verge.

Det er sjeldent et bildet av den 15 år gamle gutten blir delt med fansen, men ifølge nettsiden skal han ha et godt forhold med resten av søskenflokken.

Ble hyllet

Det er imidlertid ikke første gang Paris deler bilder av søsknene sine og Omer på sosiale medier.

På bursdagen til Omer i fjor ga Paris ham en hyllest han sent vil glemme.

- Jeg kan ikke si nok om denne fyren her. Jeg kan ærlig si at han er en person som alltid har vært der for meg, gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye. Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelig forbindelsen vi har hatt de siste 18 årene. Du er en fokusert og hardtarbeidende fyr og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter under:

GODE VENNER: Paris Jackson holdt ikke tilbake på godordene da hennes nære venn Omer Bhatti fylte år. Foto: Instagram
GODE VENNER: Paris Jackson holdt ikke tilbake på godordene da hennes nære venn Omer Bhatti fylte år. Foto: Instagram Vis mer

- De er som søsken for meg

Etter «Thriller»-sangeren gikk bort for snart ni år siden, byttet Omer navn til Omer Michael Bhatti som en hyllest til sin gode venn og mentor.

Den tidligere «Norske talenter»-dommeren legger også stadig ut bilder i sosiale medier med popheltens tre barn, noe som beviser deres nære kontakt.

- Jeg vil være til stede for dem. Da har jeg ikke tid til å sitte og gråte eller være lei meg. Jeg må alltid være der for dem, uttalte Bhatti til VG i 2014.

Omer har også uttalt at han anser Paris, Prince og «Blanket» som sin familie.

- De er som søsken for meg. Nærmere enn det kommer du ikke. Jeg ville følt det samme ansvaret uansett om han ikke hadde gått bort. Men det blir på et helt annet nivå når noe sånt som det skjer. Hele livet blir snudd på hodet, sa han til avisen for to år siden.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Omer Bhatti til denne saken.

IMPONERER: Omer Bhatti er i sitt livs beste form. Sammen med kameraten David Amos har han laget en ny sommerlåt. Vi møter guttene på fritidsklubben der det hele startet. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Feiret jul sammen etter det turbulente året

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer