Johan Kaggestad:

Dukket opp på fotballbanen: - Benyttet muligheten

Heiet på barnebarnet.

SYK: Johan Kaggestad oppholder seg på Modumheimen sykehjem. Foto: Gorm Kallestad / NTB
SYK: Johan Kaggestad oppholder seg på Modumheimen sykehjem. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere ble det kjent at den tidligere Tour de France-kommentatoren Johan Kaggestad er svært dårlig. I desember stilte han opp i et intervju med Dagbladet, gjort fra sykesengen på Modumheimen sykehjem.

- Jeg har ikke lenge igjen, men er ikke død ennå, uttalte Kaggestad da.

Kaggestad har siden oppholdt seg på Modum, men forrige uke reiste han til Røa for å se barnebarnet Nathalia spille fotballkamp. Det hele ble foreviget på et bilde som sønnen Mads Kaggestad (46) delte på Instagram.

Ingrid Gjessing Linhave rørt til tårer på scena sammen med Jan Runar Eliassen fra «Demenskoret». Video: TV2. Vis mer

«Fantastisk for Riddern å være ute blant grasrota i idretten igjen, treffe kjente - og ikke minst følge med på barnebarna på idrettsbanen», er blant det Mads skriver under bildet.

Til Se og Hør utdyper Mads at de grep sjansen da de fikk mulighet.

SAMLET PÅ FOTBALLBANEN: Christian Petter Paasche og Johan Kaggestad heiet fra sidelinjen da barnebarn Nathalia spilte kamp. Foto: Instagram / Mads Kaggestad
SAMLET PÅ FOTBALLBANEN: Christian Petter Paasche og Johan Kaggestad heiet fra sidelinjen da barnebarn Nathalia spilte kamp. Foto: Instagram / Mads Kaggestad Vis mer

- Fattern er veldig opptatt av barnebarna og idretten. Nå som det er vår og fint vær benyttet vi muligheten og han reiste fra Modum til Røa for å se på Nathalia spille kamp, sier Mads til Se og Hør i en tekstmelding.

På bildet er også Christian Petter Paasche (54), sportskommentator og sportsjournalist i TV 2 - og først og fremst en venn av Kaggestad.

- Jeg fortalte Christian at fattern skulle på kamp, og da ville Christian også være med. Ble en veldig fin dag for alle, avslutter Mads.

HEDERSPRIS: Tidligere håndballspiller Marit Breivik fikk hederspris under idrettsgallaen 2023. Video: Klaus Fjellro. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Det er litt over to år siden kommentatoren måtte slutte i jobben. Under Tour de France for et par år siden var planen imidlertid at han skulle være studioekspert, men på grunn av helsen var han kun med i den siste dagens sending.

- Jeg måtte gi meg med jobben jeg elsker, som sykkelkommentator i TV 2, som jeg har hatt i nesten 20 år. Det var smertefullt og vondt, uttalte han til Dagbladet i desember.

LES OGSÅ: Ble utsatt for grov hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer