Palmesus:

Dukket opp på festival

Denne helgen strømmet kjendisene til Kristiansand for å få med seg den årlige strand-festivalen.

TRIO: Durek Verrett, Märtha Louise og Martin Ødegaard var blant festivaldeltakerne. Foto: Peder Juel Carlsen/Photoworld Media/skjermdump Instagram.
TRIO: Durek Verrett, Märtha Louise og Martin Ødegaard var blant festivaldeltakerne. Foto: Peder Juel Carlsen/Photoworld Media/skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juli er endelig her, og sommeren er godt i gang over hele landet. Og hva gir vel mer sommerstemning enn festivaler?

Den siste tiden har det vært høysesong for en rekke av landets, og Europas, største festivaler. Piknik i parken, Idyll-festivalen, Roskilde, Bergenfest og Tons of Rock er bare noen av musikkfestene som allerede har gått av stabelen - og sist ute var Palmesus.

Denne helgen strømmet titusenvis av folk fra hele landet til Bystranda i Kristiansand for å få med seg opptredenene til blant andre The Black Eyed Peas, Zara Larsson og Postgirobygget. Naturligvis hadde også en hel haug kjente fjes tatt turen.

Instagram-feeden din er trolig stappfull av bilder fra Palmesus, Roskilde og Pride - og Se og Hør har derfor tatt på seg ansvaret for å hente ut kjendisenes private bilder fra strandfestivalen.

Durek Verrett (48), prinsesse Märtha Louise (51) og Martin Ødegaard (24) overrasket alle med sin tilstedeværelse på festivalen. Dette er forøvrig en trio vi ønsker å se mer til.

«Det var kjempegøy å møte Martin Ødegaard denne helgen på Palmesus. En så ydmyk fyr som leder sin nasjon i fotball, samtidig som han er en av de beste i verden i så ung alder», skrev Verret under innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer