- VIL BLI SAMMEN IGJEN: I sommer ble det slutt mellom Anders Gran og toppblogger Anniken Jørgensen. Torsdag avslørte hun overfor Dagbladet at følelsene ikke er lagt helt på is, og hun utelukker ikke at de finner tilbake til hverandre igjen. Foto: Espen Solli
- VIL BLI SAMMEN IGJEN: I sommer ble det slutt mellom Anders Gran og toppblogger Anniken Jørgensen. Torsdag avslørte hun overfor Dagbladet at følelsene ikke er lagt helt på is, og hun utelukker ikke at de finner tilbake til hverandre igjen. Foto: Espen Solli Vis mer

Anniken Jørgensen:

Dukket opp på fest med ekskjæresten

- Det er vanskelig å forlate en person helt når man vet så mye om hverandre, sier «Bloggerne»-profilen.

Publisert

Blogger og modell Anniken Jørgensen (21) har hele veien valgt å være åpen overfor leserne sine, spesielt når det kommer til kjærligheten. Gjennom sin karriere som blogger har hun vært i to forhold. Et resulterte i en fire år lang kjærlighetssorg, og det andre tok akkurat slutt.

Jørgensen var inntil nylig sammen med den 25 år gamle bergenseren AndersGran Sjurseth. I sommer kunne hun imidlertid avsløre at de to, som på et tidspunkt bodde sammen, hadde valgt å gå fra hverandre.

På tross av bruddet, møtes de fortsatt flere ganger i uka. Torsdag dukket de også opp sammen på lanseringen av den nyeste sesongen med «Bloggerne» på TV 2.

Utelukker ikke gjenforening

- Det her viser vel at man kan være ekskjærester og gode venner samtidig, sier hun til Dagbladet.

Bloggeren ville egentlig ikke dele bruddet med leserne sine. Hun følte seg imidlertid pliktig, fordi hun hadde delt såpass mye av forholdet på både bloggen og på sosiale medier.

Selv om det nå er slutt, klarer hun ikke gi slipp på Gran Sjurseth.

- Han er bestevennen min, og han kjenner meg inn og ut. Det er vanskelig å forlate en person helt når man vet så mye om hverandre. Han er mye ute og reiser og det er jeg og, men vi ser hverandre kanskje tre ganger i uka, sier hun og legger til at han «egentlig bare er med i dag for å ta bilder».

- Man kan si det som at vi er kjærester uten å egentlig være det, forklarer 21-åringen.

Jørgensen beskriver forholdet deres som sterk psykisk forbindelse, i kontrast til hennes forrige forhold, som hun selv mener var av den mer fysiske sorten.

- Han har rett og slett en tilstedeværelse jeg setter pris på. Det er ting nå som gjør at vi ikke kan bli sammen igjen, men jeg legger ikke skjul på at det kanskje kan skje igjen seinere. Framtida er usikker, forteller hun.

Hun har tidligere uttalt overfor Seoghør.no at hun skulle ønske hun kunne forandre ham, men at det ikke går. Hun har derfor sett seg tilfreds med forholdet de to har nå, selv om hun mener framtidas landskap er usikkert.

Opptatt av etisk produksjon

Anniken Jørgensen har først om fremst vært kjent som blogger, men har også gjort seg kjent innenfor andre felt. Hun har tidligere blant annet vært å se i NRKs «Teenage Boss», men det er ikke tv-opptredenen hun har fått mest oppmerksomhet for.

21-åringen var aktivt med i Aftenposten-serien «Sweatshop», som rettet oppmerksomheten mot etisk produksjon av klær og fikk i gang flere omfattende debatter om industrien. Etter produksjonen hadde hun en lang bloggpause, men kom tilbake for å fronte det serien bunner i.

Saken fortsetter nedenfor.

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg prøver å fremme etisk klesproduksjon så mye som mulig i «Bloggerne», sa Anniken til Dagbladet og fortsetter:

- Å få et innblikk i dette forandret meg, og det er fortsatt et viktig tema. Det er derimot vanskelig fordi jeg er blogger. Leserne skulle helst ha sett meg naken, fordi de mener jeg er dobbeltmoralsk og bryter med det jeg kjemper mot.

For 20-åringen har det aldri handlet om å boikotte industrien eller å velge bort klær. Det hele handler om et bevisst forhold til hvordan klærne man kjøper og bruker i hverdagen produseres, og hvilke forhold arbeiderne som produserer klærne lever under.

- Alle må ha en jobb, men disse menneskene får knapt nok lønn. Produksjonen må være etisk, og folk må tjene mer enn en cola til lønn.

Som både deltaker i NRK-serien «Teenage Boss» og «Sweatshop», mente hun at overgangen til lineær tv med «Bloggerne» ikke ble spesielt stor.

- Forskjellen nå er at det skal handle om mitt liv og min hverdag. Mye i perioden vi filmet var sårbart for meg, så jeg gråter nok mer enn de andre bloggerne, sa hun.

LES OGSÅ: Anna Rasmussen dukket opp uten forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer