Rihanna:

Dukket opp på etterfest med den «hemmelige» kjæresten

Festet hele natten.

ROMANSE: Rihanna ble observert sammen med sin «hemmelige» kjæreste på etterfesten til Grammy-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Rihanna ble observert sammen med sin «hemmelige» kjæreste på etterfesten til Grammy-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I over to år har den populære popstjernen Rihanna (29), eller Robyn Rihanna Fenty som hun egentlig heter, tilsynelatende datet forretningsmannen Hassan Jameel.

Til tross for flere spekulasjoner og rykter har verken Rihanna eller Hassan kommentert eller bekreftet de stadige oppslagene i avisene, men alt tyder på at romansen blomstrer mellom turtelduene.

Natt til mandag var det duket for den årlige Grammy-utdelingen i Madison Square Garden i New York. Som seg hør og bør var flere verdenskjente stjerner på plass, blant dem også Rihanna.

Denne gangen var det imidlertid ikke Rihanna alene som skapte overskrifter i utenlandske medier.

Sammen med sin «hemmelige» kjæreste, på vei til den kjente og mye omtalte Grammy-etterfesten, ble den angivelige forelskede duoen observert sammen - igjen.

Ifølge People festet duoen hele natten, før Hassan dro hjem i fire-tiden. Rihanna skal ha fulgt med kort tid etter.

Saken fortsetter under:

ETTERFEST: Rihanna forlot etterfesten kort tid etter Hassan. Foto: NTB Scanpix
ETTERFEST: Rihanna forlot etterfesten kort tid etter Hassan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Planlegger bryllup

Det var i juni spekulasjonene rundt den nye romansen til Rihanna virkelig satte i gang, da hun og Hassan ble observert kysse opptil flere ganger under en romantisk ferie i Spania.

I desember skapte duoen igjen overskrifter da det ble spekulert i om de planlegger bryllup, etter at Hassan skal ha fridd i hemmelighet.

Saken fortsetter under:

NY RING: Bryllupsryktene svirrer rundt Rihanna etter at hun dukket opp med en ny stor diamantring på fingeren i desember. Foto: NTB Scanpix
NY RING: Bryllupsryktene svirrer rundt Rihanna etter at hun dukket opp med en ny stor diamantring på fingeren i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre forlovelsen i løpet av kort tid, fortalte en kilde til Radaronline den gang.

- Dette forholdet er helt ulikt noe annet Rihanna har vært i før, sa kilden til nettstedet.

Helt siden de første ryktene om Rihanna og romansen startet, har paret holdt en svært lav profil. Hassan - som kommer fra en familie med en formue på flere milliarder kroner, ifølge Radaronline - skal nemlig være kjent for å sky offentligheten.

Saken fortsetter under:

STOLT PRISVINNER: Da popstjerna Rihanna mottot Harvards humantiære pris, la hun vekt på at alle, uansett bakgrunn eller økonomiske situasjon, kan hjelpe andre. Du må bare begynne med å hjelpe én. Video: CNN Vis mer

Grammy-tragedie

Tidligere var den verdenskjente popstjernen sammen med hip-hop stjernen Chris Brown.

De to artistene var et av Hollywoods mest omtalte par, og de fikk ikke akkurat noe mindre medieoppmerksomhet etter Grammy Awards i 2009.

Da paret gjorde seg klare til prisutdelingen, skal Brown ha mistet temperamentet og gikk til angrep på «Work»-sangeren, ifølge E! News.

Skandalen preget prisutdelingen og begge glimret med sitt fravær. Det tok heller ikke lang tid før bilder av Rihannas oppsvulmede ansikt gikk verden rundt.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi. Besøksforbudet ble senere modifisert, slik at de to kunne dukke opp på prisutdelinger sammen.

I dokumentaren «Chris Brown: Welcome to My Life» snakket Chris Brown ut om hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden i februar 2009. Konflikten skal ha bunnet i et seksuelt forhold Brown tidligere hadde hatt.

LES OGSÅ: - Slik blir det storslagne bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer