Gisele Bündchen:

Dukket opp med tvillingsøsteren

Sjeldent syn.

TVILLING: Ikke alle vet at Gisele Bündchen har en tvillingsøster. Foto: Guerin Charles/ABACA/Shutterstock/NTB
TVILLING: Ikke alle vet at Gisele Bündchen har en tvillingsøster. Foto: Guerin Charles/ABACA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I oktober i fjor ble det kjent at supermodellen Gisele Bündchen (42) og NFL-proffen Tom Brady (45) skulle skilles etter 13 år som ektepar.

Sammen har stjerneparet barna Benjamin (13) og Vivian (10). I tillegg er Bündchen stemor til Bradys sønn Jack (15). Bruddnyheten fikk stor oppmerksomhet i både nasjonal og internasjonal presse.

Fem søstre

Nå skaper den brasilianske modellen overskrifter igjen. Denne gangen av det hyggelige slaget.

I helgen dukket hun nemlig opp på et event i Miami sammen med tvillingsøsteren Patricia. Noe som slettes ikke et dagligdags syn, ifølge People.

Mens Gisele er en verdenskjent modell, har Patricia valgt å holde seg unna rampelyset og lever et rolig liv i Brasil med mann og barn. Søstrene har likevel tett kontakt ettersom Patricia er Giseles manager.

- Vi står hverandre veldig nær. Vi er, som du vet, tvillinger, fortalte supermodellen til nettstedet lørdag.

SKATTELISTER: Influenserne og tvillingsøstrene Wanda og Vita Mashadi hadde et god inntektsår i 2021. Men én detalj vekker oppsikt. Vis mer

- Jeg vet at hun alltid har ryggen min, akkurat slik som jeg har hennes. Vi stoler på hverandre og vi ønsker hverandre alltid det beste. Og det kan virkelig ikke prissettes, skrøt hun videre.

I tillegg til tvillingsøsteren, har Gisele fire søstre til: Raquel (48), Graziela (46), Gabriela (40) og Rafaela (34).

- Familien min betyr alt for meg, og søstrene mine er mine beste venner selv om vi av og til er uenige. Familie gir oss fundamentet i livet. Det er vår beste læremester og hjelper oss å bli de vi er, delte hun også med People.

LES OGSÅ: - Han har fem år på seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer