LAR SEG IKKE LENGRE SJOKKERE AV OPPFØRSELEN DERES: Kristin Cavallari lar seg ikke lengre sjokkere over Heidi Montag og Spencer Pratts oppførsel. - Det er alltid den ene tingen etter den andre, sier hun til UsMagazine. Foto: Stella Pictures
LAR SEG IKKE LENGRE SJOKKERE AV OPPFØRSELEN DERES: Kristin Cavallari lar seg ikke lengre sjokkere over Heidi Montag og Spencer Pratts oppførsel. - Det er alltid den ene tingen etter den andre, sier hun til UsMagazine. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dukket opp med seks livvakter på fotoshoot

- Heidi og Spencer oppfører seg som divaer...

SEHER.NO:  Kristin Cavallari (23) ble overrasket da Heidi Montag (23) valgte å drastisk forandre sin kropp ved å undergå 10 plastiske operasjoner - på bare en dag.

Men selv om hun ble overrasket vil ikke Cavallari kritisere sin «The Hills»-kollega.

- Det er ikke min kropp. Hvis hun er fornøyd så er det alt som betyr noe, sier hun til UsMagazine.

En ting Kristin ikke er overrasket over, er Montag og Spencer Pratts «diva»-oppførsel. Montag dukket nylig opp på en «The Hills»- fotoshoot med seks livvakter, og nektet å la seg fotografere sammen med de andre.

- Ingenting sjokkerer meg når det gjelder dem lengre. Det er alltid den ene tingen etter den andre, sier Cavallari.

Nå er innspillingen av den siste og sjette sesongen av «The Hills» avsluttet, og Cavallari har allerede klare planer for hva hun vil gjøre videre.

- Jeg vil gjerne produsere noe eget. Jeg har masse ideer til realityprogram. Jeg hadde elsket å stå bak kamera.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Stephanie?