Sigrid Bonde Tusvik:

Dukket opp med ny flamme

Viste frem sin nye flørt på premierefest.

Sigrid Bonde Tusvik skal ha funnet lykken på ny. Video: Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneskudd og multikunstner Sigrid Bonde Tusvik (43) har for lengst opparbeidet seg et solid navn i den norske underholdningsbransjen.

Ikke bare leder hun en av landets mest populære podkaster, «Tusvik og Tønne», sammen med venninne Lisa Tønne (45), men hun er også en av de mest anerkjente komikerne Norge kan by på.

Soloshowet hennes «Heks on the beach» solgte til fulle hus helt frem til aller siste forestilling. I tillegg til en strålende standup karriere, har hun også vist seg som en stødig programleder.

En av dem som dukket opp på motevisning på Sørenga i anledning Oslo Runway var komiker Sigrid Bonde Tusvik. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper. Reporter: Anita Kristiansen Vis mer

Hun fikk også det ærefulle oppdraget med å lede Gullruten hele fem år på rad, før hun ga stafettpinnen videre i 2022.

Nå skal hun også lede det nye humorprogrammet «LOL: Den som ler sist».

I humorprogrammet skal 43-åringen prøve å holde kontroll på ti komikere: Herman Flesvig (31), Hege Schøyen (66), Maria Stavang (28), Mikkel Niva (35), Jon Øigarden (52), Janne Formoe (48), Amir Asgharnejad (38), Steinar Sagen (48), Robert Stoltenberg (58) og Siri Kristiansen (45)

HYSJ: Sigrid Bonde Tusvik har fått med seg ti morsomme mennesker i Prime Videos storsatsing «LOL: Den som ler sist». Video: Prime Video Vis mer

Tok med typen

I bitende kulde, inviterte de til pressetreff i anledning det nye programmet. Der dukket Tusvik opp sammen med det Se og Hør erfarer er hennes nye flamme.

Selv om Tusvik ikke er redd for å by på seg selv, er det likevel noen kort hun holder tett til brystet. Det har stadig florert romanserykter rundt den gøyale damen, men disse har hun alltid avfeid på humoristisk vis.

Nå skal hun altså ha funnet lykken på ny, etter samlivsbruddet i 2021.

43-åringen har til gode med å dele den hyggelige nyheten selv, men i går kunne hennes nære venninne Marit Aspen legge ut en hyggelig selfie, hvor både Tusvik og flammen var avbildet.

Sigrid Bonde Tusvik og Korps United stilte på rød løper i forkant av Gullruten. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Jenny Emilie Aas. Vis mer

Sammen med Charlotte Spetalen, etablerte Tusvik og Aspen badetøymerket AIX studio i 2022. Første kolleksjon ble lansert i juni 2022 - og mottok strålende kritikk fra de mange badeglade som kjøpte badedraktene deres. Deretter fulgte de opp med å lage en egen isbader-kolleksjon, og nå kommer en ny kolleksjon for sommeren 2023.

På et bilde på Instagrams historiefunksjon, kan man se de to venninnene smile bredt til kamera - sammen med det som Se og Hør erfarer er Sigrids nye flamme.

BEKREFTER HUN FORHOLDET HER?: Sigrid Bonde Tusvik poserte velvillig sammen med sin mystiske flamme. Foto: Skjermdump fra Instagram.
BEKREFTER HUN FORHOLDET HER?: Sigrid Bonde Tusvik poserte velvillig sammen med sin mystiske flamme. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Tusviks utkårede er, i motsetning til henne, ikke en profilert skikkelse i det norske mediebildet.

KOM SAMMEN: Tusvik smilte bredt med sin nye flamme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KOM SAMMEN: Tusvik smilte bredt med sin nye flamme. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Det har ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med verken Sigrid Bonde Tusvik eller hennes nye flamme i forbindelse med denne saken.