Jason Oppenheim:

Dukket opp med ny flamme: - Han er lykkelig

Jason Oppenheim er tilsynelatende forelsket.

KJÆRLIGHET I LUTEN: Modell Mary-Lou Nurk og Jason Oppenheim debuterte på rød løper sammen. Foto: Splash News/NTB
KJÆRLIGHET I LUTEN: Modell Mary-Lou Nurk og Jason Oppenheim debuterte på rød løper sammen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor ble det kjent at «Selling Sunset»-profilene Jason Oppenheim (45) og Chrishell Stause (41) hadde gått hvert til sitt etter fem måneder som kjærester. I ettertid har 45-åringen innrømmet at bruddet var tøft for ham.

- Det er som om du går gjennom en skilsmisse og må se på bryllupsvideoen din. Hvorfor skal du ville gjøre det? Dette har ikke vært et enkelt brudd for meg i det hele tatt - det vanskeligste uten tvil - og jeg tenker fortsatt på det, fortalte TV-stjernen den gang til People.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut som Oppenheim har kommet seg opp på hesten igjen.

Dukker kanskje opp på skjermen

Onsdag dukket han opp på rød løper med modellen Marie-Lou Nurk. Ifølge People ferierte det ferske stjerneparet i Hellas forrige måned, der det ble observert at de delte flere kyss.

- Jeg er på på et godt sted, fortalte Oppenheim til People kort tid etter Hellas-turen.

- Jeg liker henne og kanskje jeg møter henne igjen snart. Det er spennende å møte en ny person, det føles godt og vi får se hvor det bærer, men det er fint.

KRYPTISK: Tidligere «Love Island»-deltaker Thammy Dias og TV-profil Mayoo Indiran dukket plutselig opp på rød løper sammen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Til E! News har «Selling Sunset»-profilen hintet til at modellen mulig blir å se i realityserien, som straks er i gang med innspilling av ny sesong.

- Jeg håper det. Vi snakker om det, kunne Oppenheim røpe.

- Ja, en liten scene, skøt Nurk inn.

LYKKELIG: Ifølge en kilde til E!News er Oppenheim lykkelig for tiden. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIG: Ifølge en kilde til E!News er Oppenheim lykkelig for tiden. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Etter at kyssebildet av det angivelige paret satte fart på spekulasjonene, fortalte en kilde til E! News at turtelduene «ønsket å holde ting privat».

- Han er lykkelig og har det bra.

KJÆRESTEPAR?: Oppenheim lener seg mot sin angivelige kjæreste. Foto: Shutterstock/NTB
KJÆRESTEPAR?: Oppenheim lener seg mot sin angivelige kjæreste. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Støtter ekskjæresten

Selv om TV-stjernen tilsynelatende har funnet kjærligheten igjen, har han fremdeles et nært forhold til Stause. Han deltok til og med i feiringen av hennes 41-årsdag i juli. Stause på sin side, er i et nytt forhold med artist G-Flip. Det kunne Stause bekrefte under en gjenforeningsepisode av «Selling Sunset» tidligere i år.

- I det siste har jeg tilbrakt mye tid sammen med noen som er veldig viktig for meg. Navnet er G Flip. Hen er ikke-binær, så hen bruker pronomenet hen, og er en utrolig talentfull musiker, forklarer Stause.

Stause har tidligere åpnet opp om forholdet til G-Flip i en Instagram-video.

SMILER: Vi møtte Influenser og YouTuber Agnete Huseby under kjendiskampen på Norway-cup. Da måtte vi få svar på hva hun har drevet med i sommer. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Alle er forskjellige, men for hen så føler hen virkelig at hen er en blanding, og identifiserer seg på begge sider av mann og kvinne. Så det er en av de tingene jeg personlig synes er en så vakker blanding. Jeg tror nok det er grunnen til at vi fikk så god kontakt på et dypt nivå så raskt, forklarte Stause.

I kommentarfeltet delte flere sine lykkeønskninger og hyllet åpenheten, deriblant ekskjæresten.

«For en vakker video», skrev Oppenheim etterfulgt av et hjerte.

LES OGSÅ: Arrestert for drap på kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer