Jason Oppenheim:

Dukket opp med ny flamme: - Han er lykkelig

Jason Oppenheim er tilsynelatende forelsket.

KJÆRLIGHET I LUTEN: Modell Mary-Lou Nurk og Jason Oppenheim debuterte på rød løper sammen. Foto: Splash News/NTB
KJÆRLIGHET I LUTEN: Modell Mary-Lou Nurk og Jason Oppenheim debuterte på rød løper sammen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor ble det kjent at «Selling Sunset»-profilene Jason Oppenheim (45) og Chrishell Stause (41) hadde gått hvert til sitt etter fem måneder som kjærester. I ettertid har 45-åringen innrømmet at bruddet var tøft for ham.

- Det er som om du går gjennom en skilsmisse og må se på bryllupsvideoen din. Hvorfor skal du ville gjøre det? Dette har ikke vært et enkelt brudd for meg i det hele tatt - det vanskeligste uten tvil - og jeg tenker fortsatt på det, fortalte TV-stjernen den gang til People.

Nå kan det imidlertid se ut som Oppenheim har kommet seg opp på hesten igjen.

Dukker kanskje opp på skjermen

Onsdag dukket han opp på rød løper med modellen Marie-Lou Nurk. Ifølge People ferierte det ferske stjerneparet i Hellas forrige måned, der det ble observert at de delte flere kyss.

- Jeg er på på et godt sted, fortalte Oppenheim til People kort tid etter Hellas-turen.

- Jeg liker henne og kanskje jeg møter henne igjen snart. Det er spennende å møte en ny person, det føles godt og vi får se hvor det bærer, men det er fint.

Til E! News har «Selling Sunset»-profilen hintet til at modellen mulig blir å se i realityserien, som straks er i gang med innspilling av ny sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer