Halsey:

Dukket opp med ny flamme etter bruddet

Debuterte med ungdomsforelskelsen på rød løper.

KOM SAMMEN: Halsey dukket opp med «American Horror Story»-skuespiller Evan Peters på rød løper. Foto: NTB Scanpix
KOM SAMMEN: Halsey dukket opp med «American Horror Story»-skuespiller Evan Peters på rød løper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Halsey (25) arrangerte denne helgen sin årlige halloweenfest i Los Angeles. Årets fest sto derimot i kontrast til fjorårets, da hun på samme tid i fjor var nysingel etter sitt av-og-på forhold til rapperen G-Eazy.

To måneder senere begynte Halsey å date den 22 år gamle artisten Dominic Richard Harrison, bedre kjent som Yungblud. Paret har siden vært sammen, og senest i august delte hun en video av dem i anledning hans bursdag.

Nå ser det derimot ut til at også den romansen har tatt slutt. I helgen dukket hun nemlig opp med en ny flamme.

Debuterte på rød løper

Halseys nye utvalgte er «American Horror Story»-stjernen Evan Peters (32). Paret debuterte ifølge Elle på den røde løperen først på lørdag i anledning feiringen av seriens hundrede episode.

DEBUTERTE: Halsey og Evan Peters debuterte på rød løper denne helgen. Foto: NTB Scanpix
DEBUTERTE: Halsey og Evan Peters debuterte på rød løper denne helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere dukket de opp på Halseys årlige halloweenfest, hvor hun selv delte bilde av seg og Peters på Instagram.

Flere fans har reagert på bildet, hvor noen er henrykt over at Halsey har funnet lykken med skuespilleren.

- Omg, er det Evan Peters?, skriver en fan i ekstase.

View this post on Instagram

resident goths. @marilynmanson

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

- Er det Evan? Dere ser så bra ut sammen! kommenterer en annen.

Andre benytter derimot anledningen til å uttrykke at det er trist at hun har gått videre fra ekskjæresten.

- Jeg syns synd i Dom, skriver en fan og refererer til Yungblud.

FEST: TV-profilen Morten Hegseth og ektemannen Anders Riiber ankom Halloweenfesten til Petter Stordalen utkledd som Kristin Kirkemo og Veronica Orderud. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Thea Hope Vis mer

Ifølge Daily Mail ble det angivelig nye paret så tidlig som i slutten av september observert mens de holdt hender på fornøyelsesparken Six Flags, noe som satte fart på både brudd- og romanseryktene. Verken Halsey eller Yungblud bekreftet noen gang bruddet, men daten med Peters på Six Flags, ble for mange en bekreftelse på nettopp dette.

Ifølge E News har kilder uttalt at Halsey og Yungblud gikk hver til sitt tidlig i september, altså kort tid før hun ble observert med Peters.

Drømt om han lenge

25-åringens nye flamme kommer ikke som et sjokk for fansen. «Graveyard»-sangeren har nemlig hatt et godt øye til ham lenge. Ifølge Elle hintet Halsey så tidlig som i 2012 at hun likte Peters.

- Seriøst Evan Peters, slutt å få meg tiltrukket av påståtte sosiopater og tiltalte drapsmenn, skrev hun på Twitter, og refererte til Peters karakter i «American Horror Story».

Hun har også tidligere oppfordret fans til å skrive under en kampanje for å få han til å date henne med en spøkefull tone. Artistens store kjærlighetserklæring kom derimot i 2014, hvor hun la alle kortene på bordet.

- Jeg er en jævla løgner. Jeg er så forelsket i Evan Peters, jeg er så betatt, jeg er så sykt betatt, tvitret hun ifølge Elle.

Etter helgens rød løper-opptreden kan det tolkes dit hen at hun nå har kapret drømmeprinsen etter flere år med avstandsforelskelse.

Ble hetset for forside

Gjennom årene har Halsey blitt koblet til en rekke store stjerner, blant annet Justin Bieber (25), «5 Second of Summer»-stjernen Ashton Irwin (25) og Ruby Rose (33) for å nevne noen. Hun datet også den norske artisten Lido (27) for et par år tilbake.

Til tross for at kjærlighetslivet har vært en berg-og-dal-bane for artisten, er det også andre aspekter av livet som har vært vanskelig for New Jersey-jenta. I fjor delte hun nemlig åpent om livet med endometriose i en episode av TV-programmet «The Doctors».

Tilstanden skal være svært smertefull, og går ut på at vev av samme type som slimhinnen i livmoren vokser utenfor livmorhulen.

Ifølge Daily Mail ble Halsey diagnostisert med tilstanden i fjor, etter at hun kollapset på turné. I tillegg til sin deltakelse på «The Doctors» har hun også delt sine opplevelser rundt tilstanden på Twitter.

- Jeg har endometriose. Jeg har hatt tre spontanaborter, fire operasjoner, har vondt hver eneste dag og jeg har donert/samlet inn opp mot 300 000 dollar til research og støtte. Jeg prøver ikke å være uortodoks eller annerledes. Jeg prøver bare å normalisere en altfor lite omtalt tilstand, skrev hun.

LES OGSÅ: Sjokkforvandling etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer