Renate Reinsve:

Dukket opp med mystisk mann

Renate Reinsve holdt ingenting tilbake under moteuken i Paris.

DUKKET OPP SAMMEN: Skuspeiller Renate Reinsve dukket opp arm i arm med en norsk modell under moteuka i Paris. Foto: Jm Haedrich / Sipa / Shutterstock / NTB
DUKKET OPP SAMMEN: Skuspeiller Renate Reinsve dukket opp arm i arm med en norsk modell under moteuka i Paris. Foto: Jm Haedrich / Sipa / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske skuespilleren Renate Reinsve (34) ble verdensstjerne over natta etter braksuksessen i «Verdens verste menneske», der rollen som rotløse Julie sørget for prisdryss både her til lands og under den prestisjetunge filmfestivalen i Cannes.

Senere har hun blant annet prydet forsiden av Vogue, og sett i kjendistunge lag sammen med flere Hollywood-stjerner.

Reinsve har også frontet det franske luksusmerket Louis Vuitton over en lengre periode, og var en selvskreven gjest under høstens moteuke i Paris.

Kjærlig klem

Da 34-åringen lot seg avbilde på vei ut av Louis Vuittons vår- og sommervisning tidligere i uka, utenfor det velkjente Louvre-museet, fanget fotografene også en mann i Reinsves armkrok.

LOT SEG AVBILDE: Renate Reinsve sammen med Jonathan Nielssen. Foto: Jm Haedrich/Sipa/Shutterstock/NTB
LOT SEG AVBILDE: Renate Reinsve sammen med Jonathan Nielssen. Foto: Jm Haedrich/Sipa/Shutterstock/NTB Vis mer

Mannen er den norske modellen og spillregissøren Jonathan Nielssen (30). Etter det Se og Hør erfarer har det oppstått søt musikk mellom Reinsve og Nielssen, noe bildene fra Paris er med å underbygge.

På et av bildene får Reinsve en kjærlig klem av Nielssen, som i andre forevigelser holder godt rundt skuespilleren. Tilsynelatende klar over blitsregnet som hagler over den anerkjente moteuka, virker ikke duoen å være spesielt opptatt av å holde noe tilbake.

HET OMFAVNELSE: Jonathan Nielssen planter et kyss på skuespillerens kinn. Foto: Jm Haedrich/Sipa/Shutterstock/NTB
HET OMFAVNELSE: Jonathan Nielssen planter et kyss på skuespillerens kinn. Foto: Jm Haedrich/Sipa/Shutterstock/NTB Vis mer

Bildebyåret som står bak fotoserien har for øvrig omtalt mannen som Reinsves «boyfriend».

Ordknappe

I tillegg til Paris-bildene har også Reinsve den siste tiden delt flere bilder og videosnutter av Nielssen med sine 90 000 Instagram-følgere. Ingen av dem har respondert på Se og Hørs gjentatte henvendelser, i forbindelse med denne saken.

Foto: Jm Haedrich/Sipa/Shutterstock/NTB
Foto: Jm Haedrich/Sipa/Shutterstock/NTB Vis mer

Hvordan de to møtte hverandre er ikke kjent. På filmdatabasen IMDB er Nielssen for øvrig oppført som skuespiller i «Verdens verste menneske». Ifølge Kinorium spilte 30-åringen rollene «medisinstudent» og «ekskjæreste».

Reinsve, fra Solbergelva utenfor Drammen, var tidligere sammen med filmregissør Julian Nazario Vargas (37). Sammen har de en sønn på tre år.

Overfor Se og Hør har Reinsve tidligere beskrevet mammalivet som «fantastisk».

LES OGSÅ: Bruddavgjørelsen: - Visste ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer