«Wallmans»:

Dukket opp med eksen

John Arne Riise og Louise Angelica Riise kom sammen på den røde løperen.

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld var det endelig klart for årets premiere av «Wallmans»-showet i Oslo. Og med både gallamiddag og rød løper var det nok en gang et stjernespekket oppmøte på det anerkjente middags-showet i hovedstaden.

Blant de blide og festkledde kjendisene som dukket opp på den røde løperen var blant annet den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (40) og ekskona Louise Angelica Riise (31).

Paret gikk fra hverandre i vår, men er fremdeles gode venner og gledet seg til en helaften med show og mat.

Louise Angelica Riise og John Arne Riise. Foto: Sofie Losen.
Louise Angelica Riise og John Arne Riise. Foto: Sofie Losen. Vis mer

«Enkel å bo med»

Den tidligere «Farmen»-profilen Karianne Vilde Wølner (27) har fått mye oppmerksomhet etter sin deltakelse i TV 2-programmet hvor hun endte på en fjerdeplass. I mai bekreftet hun også at hun hadde blitt kjæreste med Kristian Spetalen (26), som er sønn av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

I juni flyttet duoen sammen, og nylig innrømmet Wølner at hun «bare venter på en ring» fra kjæresten. Et utsagn 27-åringen ikke hadde sett for seg at skulle få så mye oppmerksomhet som det gjorde.

- Jeg trodde ikke det skulle eksplodere så mye, innrømmer Wølner til Se og Hør da hun onsdag dukket opp med Spetalen offentlig for første gang.

- Men venter du på en ring?

- Ja, hvem gjør ikke det når man er i et forhold, tenker jeg da, sier hun og legger til at hun synes det er et normalt tema å ta opp som samboere.

Videre legger ikke 27-åringen skjul på at det er hyggelig å dele leilighet med kjæresten.

- Det går kjempebra. Han er enkel å bo med, så vi koser oss veldig.

John Carew og Pernille Juvodden. Foto: Sofie Losen.
John Carew og Pernille Juvodden. Foto: Sofie Losen. Vis mer

I mars kom gladnyheten om at den tidligere fotballspilleren John Carew (41) og influenser Pernille Juvodden (25) hadde fått sitt første barn sammen.

Onsdag kveld hadde de barnefri og strålte på den røde løperen sammen.

- Det går kjempefint med oss. Det er en ny hverdag, men vi storkoser oss. I kveld sitter mamma barnevakt slik at vi kunne gå på date, avslører Carew til Se og Hør.

CAREW: Fotballstjerna venter barn sammen med kjæresten Pernille Juvodden. Vis mer

Artist Marian Aas Hansen (46) kom sammen med forloveden Zelimir Kulisic. De avslørte i sommer at de skulle flytte sammen til Gran Canaria, men forteller nå at planene har blitt litt utsatt.

De som opprinnelig skulle kjøpe huset deres i Norge gikk nemlig fra hverandre, så nå må de selge på nytt.

Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Foto: Sofie Losen.
Marian Aas Hansen og Zelimir Kulisic. Foto: Sofie Losen. Vis mer

- Men vi kjører på. Vi har mange planer fremdeles, så vi gir oss ikke. Verken corona eller noe annet kan stoppe oss, sier Aas Hansen med et smil og fortsetter:

- Nå gleder vi oss veldig til å kose oss på Wallmanns. Det blir så hyggelig med fantastisk underholdning og nydelig mat

- Skal dere fremdeles flytte til Gran Canaria?

- Ja, absolutt. Vi tar med oss studio og alle planene våre og drar, og så kommer vi til Norge innimellom. Vi var egentlig på vei nå, men så fikk vi dra på Wallmanns i stedet da, ler hun.

LES OGSÅ: - En dame alle er keen på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer