RING PÅ FINGEREN: Amerikanske medier spekulerer nå i om denne nye diamantringen på Jennifer Anistons finger er beviset på at hun har forlovet seg med kjæresten Justin Theroux. Foto: All Over Press
RING PÅ FINGEREN: Amerikanske medier spekulerer nå i om denne nye diamantringen på Jennifer Anistons finger er beviset på at hun har forlovet seg med kjæresten Justin Theroux. Foto: All Over PressVis mer

Dukket opp med diamantring på fingeren

Nå svirrer bryllupsryktene igjen rundt superparet Jennifer Aniston og Justin Theroux

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (43) og hennes kjæreste Justin Theroux (40) har lenge vært omgitt av bryllupsrykter, men hittil har begge holdt kortene tett til brystet.

Mandag blusset imidlertid ryktene opp igjen, da paret kom tilbake til Los Angeles etter en utenlandstur.

På sin høyre hånd hadde nemlig Jennifer en stor, ny diamantring. Men skuespilleren ville ikke svare på spørsmål om det var en forlovelsesring.

Den samme ringen hadde hun også på seg tidligere denne måneden.

I april hevdet en kilde til nettsiden TMZ at paret hadde vært på den greske øya Kreta for å se på mulige bryllupslokaler, og mange medier tror nå at parets reise i forrige uke også var til Europa i samme ærend.

Aniston skal ifølge TMZ være interessert i å gifte seg i Hellas, fordi hennes far, John Aniston, er født der.

I USA bæres forlovelsesringene vanligvis på venstre hånd, men her har Jennifer og kjæresten allerede matchende gullringer med partnerens navn på.

- Det kan også være at hun bærer diamantringen på høyre hånd for å lure oss, skriver nyhetsnettsiden X17online i en kommentar.

Aniston har tidligere vært gift med skuespiller Brad Pitt, men paret ble skilt i 2005.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Aniston kan bli nabo med eks-mannen Brad Pitt